FIFA 19: kiszivárgott játékosértékek!

Minden évben a várva várt új FIFA-epizód előszezonjának egyik legfontosabb része, hogy a játékosok megtudják, kedvenceik milyen értékekkel bírnak majd az előttünk álló egy évben nyúzott játékban! Néhány csapat lelepleződött, nézzétek meg, mit várhattok a 19-től!

A várhatóan szeptember közepén letölthető demó csapatainak az értékei szivárogtak ki a Gamescomról, így a legnagyobb sztárok számait már egész korán megtudhatjuk – persze, csak ha ezek véglegesnek tekinthetőek már. Az ingyenesen kipróbálható verzióban ez alapján ezúttal is nyolc csapat fog szerepelni, méghozzá az Atletico Madrid, a Bayern München, a Real Madrid, a Juventus, a Manchester City, a Manchester United, a Tottenham és a PSG.

A FIFA 19 legjobb játékosa – ahogyan ezt várhattuk előzetesen is – Cristiano Ronaldo lesz, hacsak a demóban nem szereplő Messi múlja felül a portugál világsztár 94-es értékét. Az újdonsült Juve-játékos mellett a játék másik címlapfiúja, Neymar is elég erőset, 92-es értékelést kapott az EA SPORTS fejlesztőitől, akár csak az előző évben.

De nem maradt mindenkinek ugyanaz a szám a neve mellett! Számos topfutballista könyvelhet el erősödést magának a virtuális térben. A legjobbak közé emelkedett Kevin de Bruyne, Luka Modric és David de Gea is, mindannyian 91-es értékeléssel bírva, a United spanyol kapusát a játék legjobb hálóőrévé emelve elő.

Harry Kane és Isco is három pontos erősödést írhatnak fel a noteszukba, ezzel egy szinten szerepelve innentől Paulo Dyabalával vagy a VB-győztes Antoine Griezmann-nal. A játék egyik talán meglepő értékelése Kylian Mbappéé, aki a remekül sikerült világbajnokság után is “csak” 87-es szintre emelkedett, ezzel Romelo Lukakuval és Alexis Sanchezzel egy értéken osztozva. Persze, hozzá kell tennünk, hogy mivel a francia még mindig csak 20 éves, olyan potenciál lehet ebben a számban még a karrier módban, ami egy-két év alatt a világ tetjére emeli a csatárt.

Ha szeretnétek bővebben mazsolázni az értékek közt, kattintsatok a beágyazott Twitter bejegyzésre és végigkattinthatjátok mind a nyolc csapat várható felállását és erősségét.