FIFA 19: kimarad a brazil válogatott?

Nagyon úgy tűnik, hogy a sok érkező licenc mellett kimaradók is lesznek idén a FIFA-ban! A legfrissebb infók szerint a világ egyik legjobb nemzeti csapata, Brazília ezúttal kimarad a játékból!

A hírek arról szólnak, hogy az EA SPORTS-nak nem sikerült megegyezni a brazil labarúgó szövetséggel, így hiába lesz továbbra is játszható a dél-amerikai ország bajnoksága, a nemzeti tizenegy ezúttal nem lesz ott az aktuális FIFA-ban. A probléma sokak szerint abból adódik, hogy a korrupció ellehetlenítette a tárgyalásokat, valaki túl sokat akarhatott zsebre tenni – így viszont a játékosok maradnak hoppon, a kétszázmilliós lakosságú ország FIFA-fanjai és rajtuk kívül szurkolók milliói kell, hogy nélkülözzék az ötszörös VB-győztes válogatottat.

A napokban több bétateszelőtől is kiszivárogtak videók a nemzeti csapatokat felvonultató menüből, ahonnan szemmel láthatóan hiányzik a seleção. Azonban nem ők az egyetlen kimaradók, hasonló licencproblémák akadtak a világbajnoki ezüstérmes Horvátország és Uruguay esetében is. Ahogy a beágyazott videóban láthatjátok, a magyar válogatott a helyén van, úgyhogy ha az említett három csapatot nem is irányíthatjuk, Marco Rossi helyét átvehetjük a digitális térben a FIFA 19-ben is!