FIFA 19: itt az első TOTW!

A legtöbben még csak álmukban játszanak a FIFA 19 teljes verziójával, de az első heti best of csapat már meg is érkezett!

Sokaknak ma indul a nagy kaland a FIFA 19-cel, ahogy Gege is megosztotta veletek videónkban, de aki nem rendelkezik premier access-szel, még várhat egy darabig, hogy elkezdje a labda kergetését a FUT-ban. Azonban az EA-nél már 100%-ban a megjelenésre koncentrálnak, aminek nem is lehet más a jele, hogy már ki is adták az első Team of the Week csapatot, amiből a legszerencsésebbek kapnak majd néhány kártyát Ultimate Teamjükbe.

A lista nem gyenge, 92 pontos Hazard, 88-as Koulibaly, 86-os Payet… Alighanem mindenki talál olyan játékost, aki beférne csapatába. Reméljük a FUT-szereplő magyar játékosok is odateszik magukat és az előzzünk lévő egy évben többször is találkozhatunk hazánk válogatottjainak kártyájával kedvenc játékmódunkban.

Ha a hírek miatt már nem bírtok magatokkal, még mindig nem késő előrendelni a játékot partnerünktől, a Konzolvilágtól! A legjobb árak mellett ajándékokat is zsebre tehettek, sőt a PS4-es és Xboxos Champions változattal három nappal előbb is elkezdhetitek a csapatotok építését!