FIFA 18 | Visszatér az utcai foci??

Érdekes gameplay-részlet tűnt fel a Camescomon, a FIFA 18-at illetően. Alex Hunterrel lehet, hogy az utcára kerül? Na, nem a csapata rúgja ki, hanem a kiszivárgott anyagból úgy tűnik, hősünk akár a brazil utcák egyik pályáján is feltűnhet, két meccs között. Vagy a street mód jön el a FIFA-ban?

Rengeteg kérdést felvet ez a helyzet: lesz-e különálló játékmód erre? Mi az, amit látunk? Bennem felvetődött, hogy csak egy kipróbálható verzióját kitették egy korábbi FIFA Street játéknak és ezt vette fel valaki FIFA 18 gameplayként. Remélem nincs igazam. Jay Bucks azt irja, hogy játszott a játékkal és nem találkozott ezzel a móddal, ellenben volt aki azzal kontrázott, hogy a Journey részeként benne van. Mi lesz akkor ez?

 

Hogy lesz ez a sztori mód része? Igazán klassz lenne, ha végre a PC-sek is megkapnák a lehetőséget hogy egy modern FIFA Street-et kapjanak, mindezt a FIFA 18-ba beépitve. Remélhetőleg a módusz nem DLC-ként érkezik majd, de addig is…várjunk a hivatalos állásfoglalásra.  Ti mit gondoltok a videóról? (A Star Wars Battlefront 2 posztere látszódik, igy tuti aktuális az anyag)