FIFA 18 | Trailerek

A tegnapi EA Play konferencián két előzetest is láthattunk, ami kedvenc FIFA-sorozatunk legújabb tagját, a FIFA 18-at volt hivatott promótálni. Az első egy általános, gameplay és Ronaldo-footage válogatás volt, a második trailerben pedig az átigazolási időszakban USA-i nyaralását töltő Alex Hunter transfer-sagájáról szólt.

Az első előzetes egy kibővített változata annak, amit már korábban is láthattunk. Ronaldo-Ronaldo-Ronaldo. Cristiano kimaxolta a reklámarc fogalmat, hiszen rajta keresztül mutatták be a mo-cap rendszer felhasználását, amivel a sztár játékosok élethű mozgásait igyekeznek rögzíteni, évről-évre. Stadionhangulat, hangosabb és szebb közönség, dögösebb grafika. Nagyjából ezeket tudtuk meg, de elképzelhető, hogy a napokban olyanok is kiderülnek, hogy kik érkeznek majd a demo-ba, vagy milyen új elemeket tartalmaz majd az UT, vagy a Karrier mód. A mottót már tudjuk: “The World’s Game!”

Alex Hunter nem pihen. Pontosabban, pihen már november óta, amikor végeztem az első “The Journey” végigjátszásával, azóta pedig tűkön ülök, hogy mi lesz Vadász Sanyi kalandjával. A sztori valószínűleg ott kezdődik, ahol az első véget ért. Hunter a remekül sikerült első szezon után az első átigazolási időszakára készül, ahol klubhűség és menedzseri presszió, pénz és sárm, karrier lehetőség feszülnek majd egymásnak, Hunteren belül. Új karakterként feltűnik egy dekoratív hölgy, aki barátból-barátnő, vagy csak szimplán barátnő (vajon modell lesz?) szerepet fog betölteni. Hogy mi sül ki ebből? Szeptemberben kiderül!

Szóval, egy nappal a prezentáció után, ti mit gondoltok a trailerekről?