FIFA 18 | Nikolicsot a borítóra!

Az Electronic Arts különleges, egyedi FIFA 18 borítókkal lepi meg az MLS rajongóit, Nikolics pedig ad rá okot, hogy ez minket, magyarokat is lázba hozzon. A digitális formában megjelenő verzióhoz lehetőség lesz letölteni ezeket a borítókat, melyeken a klubok egy-egy szerencsés játékosa szerepelhet, amennyiben sikerül elegendő szavazatot begyűjtenie. A Chicago Fire csapatát ki más képviselné, mint legfőbb gólfelelősük, Nikolics Nemanja.

Szavazzunk tehát Nikolicsra, hogy Dzsudzsák Balázs után ismét magyar játékos köszönhessen vissza kedvenc játékunk borítójáról. Szavazni ide kattintva, szeptember 23. reggel 7 óráig tudtok.  Voksolni a következők szerint lehetséges: A linkelt oldal alján a képek közül válasszátok ki Niko képét, majd kattintsatok a Vote gombra.

 

Nikolics egyébként az elmúlt napokban osztotta meg velünk milyen erőt képvisel majd a játékban, ami talán kicsit alulmarad az elvárásainktól, de remélhetőleg az év folyamán még inkább rászolgál majd az értékek pozitív korrigálására.

Ti mit gondoltok, reális ez az értékelés? Gondolataitokat írjátok meg Facebookon, vagy a cikk alatti komment mezőben.

Jelentkezz Te is az év legnagyobb FIFA versenyére!

Ne feledjétek, már nincs egészen két hét a megjelenésig, amikor is a Konzolvilág, az Universum Póker Center és az EuroFIFA közreműködésével összemérhetitek tudásotokat egymással a Lurdy házban megrendezendő Országos FIFA 18 bajnokságon. Ide kattintva jelentkezz te is a megmérettetésre!