FIFA 18 | Lenyűgöző atmoszféra

Az EA Sports hat rövid videóval próbál kedvet csinálni az amúgy is milliók által várt FIFA 18-hoz. Az EA a felvételekkel az otthon, valamint a stadionban tomboló szurkolók szívébe is igyekszik belopni a játékot, hiszen a lenyűgöző atmoszféra, valamint a TV-ben megszokott grafikus elemek kerültek most középpontba. A videók láttán Nektek is sikerül beleélni magatokat abba, hogy egy valódi meccsen, vagy legalább egy jó összecsapást nézve a TV előtt szurkoltok? Nézzétek meg Ti is, mit várhatunk a játéktól!

A készítők az új fícsörök mellett nagy hangsúlyt fektettek a játékosok minden eddiginél valósághűbb megjelenítésére, a FIFA 18  atmoszférája minden rajongó számára elhozza a valós futball élményt.

Élethűbb játékosok mint valaha

A FIFA 18 a játékosok megjelenítését tekintve egy minden eddiginél magasabb szintet próbál megugrani. A realisztikus arcok, a pályákon megszokott mozdulatsorok, a szokásos gólörömök ezúttal az eddigieknél is autentikusabb futballhangulatot teremtenek a nappaljainkban. Legyen szó Neymarról, Ronaldóról, vagy akár Radja Nainggolanról, biztosak lehetünk abban, hogy felismerjük kedvenc labdarúgóink egyedi stílusjegyeit.

Új atmoszféra a stadionokban, magas felbontású közönség, részletesebb pályán kívüli elemek

Az új stadionokkal, a magas felbontású közönséggel, a helyszínekhez, kultúrákhoz igazított atmoszférákkal, a valódi pálya grafikákkal (csapatlogók, eredmény) még inkább magával ragadó játékélményt kapunk. A közönség dinamikus lüktetése, az ultrák dalai, a helyzetekre való reakciók valódi dopping a játékot irányítók számára. A gólok után már-már érzelmekkel telve szaladhatunk kedvenc gólörömünkkel szeretett közönségünk elé, kiknek örömét számtalan bejátszásban átélhetjük.

A különböző országokban, bajnokságokban érezhetően más kultúra uralkodik a lelátókon. A pálya környezete, a pálya menti kellékek pedig minden eddiginél realisztikusabban jelennek meg, a mentőtől a kamerás srácokig minden arról gondoskodik, hogy a valós miliőt megteremtse a játékosok számára.

A Premier Liga a korábbi években az eredeti TV-s közvetítés minden apró részletét tartalmazta, ennek megfelelően az idei csapatbemutató grafikák, az eredményjelző, a mérkőzés közbeni kiírások mind-mind a nemrég elrajtolt PL szezont idézik. Az angolok mellett immár a spanyol La Liga és az MLS szerelmesei is átélhetik ezt az élményt, hiszen a FIFA 18-ban már ezek a ligák is autentikus TV-s körítést kapnak.

Premier League – New Presentation Package 

La Liga – New Broadcast Package

MLS – New Broadcast Package

360° visszajátszás kamera

Az új 360 fokos visszajátszás kamera egészen különleges lehetőségeket rejt, akár a góljainkat szeretnénk bármilyen szögből megtekinteni, akár a leshelyzeteket vitatjuk, biztosan látni fogjuk mi történt a pályán.

A körítésre tehát idén hatalmas hangsúlyt fektettek. Szerintetek sokat dob ez a játékélményen? Írjátok meg véleményeiteket Facebookon, vagy a cikk alatti komment mezőben.