FIFA 18 | Ikonikus alakok!

Megérkeztek. Itt vannak. Óriásiak! A FIFA 18 egyik innovációja a FUT Icons játékosok implementálása a játékba. Megvannak az Ultimate Team “Legends” játékosai? Nos, most ugyanazt kapjuk, de mégsem…kicsit kevesebbet, de mégis többet.

Kevesebbet, ugyanis a Legends játékosai közül nem lesz mindenki elérhető Icon játékosként. Pelé és Okocha eddig is ebbe a díszes társaságba tartoztak, eddig azonban csak az Xbox tulajok élvezhették a legendás játékosok társaságát. Most viszont elérkezett az idő, hogy mindannyian megkapjuk a futballtörténet nagyágyúit a csapatainkba, platformtól függetlenül. Ez amolyan “félmegoldás”, hiszen a Legends lapok közül szívesen látnánk még pár embert…na de akik itt vannak…

Hát ők sem semmik! Ronaldo, Ronaldinho, Lev Yashin, Maradona, Henry, Pelé, Gullit, Roberto Carlos és még jó pár klasszis lesz elérhető, nem is akármilyen formában. Mindegyik játékosnak három kártyája lesz elérhető a játékban, adott esetben különböző dizájnnal. Így Ronaldot láthatjuk kopaszon és a hires pamaccsal, Ronaldinho sérója sem lesz mindig copfban, de a legmenőbb LEv Yashin sapója! 

Videó is készült az ikonokról, szóval lássuk őket mozgás közben!

Ti kit fogadnátok be a csapatotokba legszivesebben? Irjátok meg a kommentek közt!