FIFA 18 | Ezt tudtuk meg az EA Play-en!

Nem sokkal az EA Play-es FIFA-bemutató után, nézzük is, hogy miket tudtunk meg a FIFA 18-ról, a nagyjából 10 perces prezentáció során! Érdekes évünk lesz? Ez szinte biztos!

Az első lépés az volt, hogy levezesse nekünk az EA munkatársa, hogy mennyire is sokan játszunk az EA Sports játékaival, kompetitiv formában, amit idén tovább kívánnak majd erősíteni. A FUT Champions bajnokság (aminek nagy döntőjét majd augusztusban rendezik) nagyobb és izgalmasabb lesz, de részletekkel majd csak később szolgálnak. Valószínűleg több eseményen tudjuk majd megmutatni magunkat a nagy világnak, talán több selejtezővel!

A második blokk a már korábban is látott Ronaldo teaser-trailer kiegészítése, immáron játékmenet-videókkal. Igazából ez a videó hozta a szokásos minőséget, hangulatos volt, jó zenével és látványos megmozdulásokkal (plusz egy kis idegesítő rázkódással a kamera-kezelésben). Kiderült, hogy idén is igyekeztek minél életszerűbb dolgokat összehozni, hála a mocap, azaz motion capture, azaz mozgás rögzítő rendszernek, amivel a világsztárok egyedi mozgását próbálták rögzíteni. Ezek mellett a stadion-feelingre is igyekeztek odafigyelni, aminek legfőbb nyomát az argentin stadionokban kifüggesztett szalagokkal igyekeztek bemutatni (remélem, ettől azért többre is futja majd…).

A harmadik nagy blokkot két, közepesen humoros figura, a Men in Blazers megjelenése vezette fel, akiket az Alex Hunter sztori folytatásának előzetese követett: középpontban az átigazolási időszak. A videóból az derült ki, hogy: Hunternek lesz barátnője (vagy legalábbis egy másik releváns női karakter, az anyuka mellett) és gondolkozik az átigazoláson…az, hogy mekkora szabadságot kapunk majd…az kiderül később.

Egyenlőre ennyi, a napokban még biztos kapunk pontosabb, részletesebb információkat is a játékról, szóval tartsatok velünk! Várjuk együtt az infómorzsákat!