FIFA 18 | Első látásra

Megérkezett az EA SPORTS FIFA 18 első hivatalos beharangozó videója, amivel kezdetét veszi egy teljesen új fejezet a játéksorozat történelmében. Egészen a megjelenésig folyamatosan csöpögtetnek majd hasznos és kevésbé fontos információkat számunkra a FIFA 18 ősszel érkező változatával kapcsolatban. 

A kiadó szerint ez lesz minden idők legnagyobb költségvetéséből összeállított FIFA epizódja. A fejlesztők törekedni fognak a Frostbite keretrendszer nyújtotta lehetőségek maximális kihasználására. Ez nem csupán a látványvilágot, hanem magát a játékmenetet is érinti majd. Meg nem erősített források alapján a tavalyi évben ismét egy 3-4 éven át ívelő fejlesztési ciklus vette kezdetét, melynek első állomása a fejlesztői környezet egységesítése volt illetve a FIFA sorozatban debütáló “sztori mód” munkálatai közben lehetőséget adó kísérletezgetés. A játék szokás szerint PlayStation 4, Xbox One és PC platformokon jelenik meg teljes pompájában. Egyenlőre nem megerősített tény, hogy mobil készülékekre (iOS, Android) jön e egy teljes értékű játék illetve a Nintendora tervezett verziót is titok fedi egyenlőre. A gépezet pedig dübörög tovább! 

FIFA 18

Amire mindenképpen számítani lehet idén:

  • Ronaldo, mint a játék arca 🙂
  • új fejezet a sztori módban
  • apró játékmenetet érintő újítások, finomhangolások
  • többjátékos játékmódokat érintő változások (matchmaking, szerver komunikáció)
  • FIFA 18 Ultimate Team szokásos friss megjelenés és apróbb kiegészítések

Liszenszekről még korai lenne beszélni, mert a következő hónapokban még sok múlik az EA SPORTS FIFA 18 és a konkurencia marketing gépezeteinek működésén. Akár az utolsó pillanatokban is lehetnek nagy meglepetések az őszi megjelenéshez egyre inkább közeledve. 

Fogadjátok szeretettel a FIFA 18 első bemutatkozó videóját és írjátok meg véleményeteket a hír alatti komment mezőbe vagy facebook hasábjainkon. A hozzászólásaitok alapján igyekezni fogunk minél több információval szolgálni a játékkal kapcsolatban.