FIFA 18 | Ekkora kapunk több hírt?

Az Electronic Arts ismét megcsinálja külön rendezvényét az évenként megrendezett E3 mellett. Ez a döntés már tavaly is bejött és sok érdeklődőt vonzott be az egyik elgnagyobb kiadó játékos expoja, amin bemutatták az összes készülőben levő játékot.

Idén a legnagyobb húzónév az új Star Wars Battlefront játék lehet, ami a Titanfallhoz hasonló fejlődésen fog átmenni az előzetes infók szerint (végre lesz sztori mód és szebb, meg jobb lesz…ahogy a Titánoknál is volt), valamint érkezik majd új Need for Speed, Madden, UFC és NHL játék is. Az egyik nagy visszatérő az NBA Live 2018 lehet, ami egy éves pihenő után tér vissza (ezzel a franchise-al eléggé meg van lőve az EA, mivel a 2K nagyon erős a kosár-piacon).

Eleget húztam már az időt? Na jó! Természetesen kedvenc játékunk a FIFA sem marad majd ki az EA Playen bemutatott játékok sorából. Egyelőre csak a Hunter-sztori folytatása, illetve az új ligák, amiket új tartalomként várunk, de talán idén is jön egy nagyobb dobás (Biró mód? Na? Valaki?). Eddig nagyon minimál infokat kaptunk és inkább csak találgatásaink voltak, főleg a Hunter-sztorit illetően. Az fixnek tűnik, hogy jön a kinai liga, de hogy milyen más változások jönnek, az majd 2017. június 10 és 12 között derül ki az EA Playen.

Természetesen hozni fogjuk akkor is a friss és ropogós infókat, ahogy eddig is tettük! Addig is, like-oljatok minket Facebook-on, hogy le ne maradjatok semmiről!