FIFA 17 | Új legendák az Xboxosoknál!

Megszokhattátok, hogy az Xbox tulajoknak van egy kis protekciója az EA Sports játékainál. A FIFA-sorozatban ez ott merül ki, hogy FUT csapataikba legendás játékosokat is alkalmazhatnak. Az olyan zseniket felvonultató társaságba, mint Beckenbauer, Best, Nedved, vagy Pelé, idén is került pár új arc. 

Elsőre megjegyezném, sajnálatos módon Puskás Ferenc ismét nincs ott ebben a tízesben, de más magyar játékossal sem fogunk találkozni a Legendás csomagokban. 

legendák

A honfibút leküzdve, azért érdemes végigszaladni azon a tízesen, akik bekerültek. Az új játékosok zöme vagy a 90-es évek végén, vagy a 2000-es évek elején élte aranykorát. Juan Sebastian Veron, Emmanuel Petit, vagy Paul Scholes remek csapattársak lesznek a középpálya bebiztosítására, Marc Overmars pedig a pálya széleit fogja meccsről-meccsre felszántani.

A védelembe olyan nevek kerültek, mint a Liverpool legendás 23-asa, Jamie Carragher, valamint a nemrég visszavonult Carles Puyol és Rio Ferdinand. Kapus nem került az újonnan bekerült legendák csapatába, bár egy ilyen trió mellett talán nem is lenne rá szükség. 

A csatársorból talán kitűnik a Juventus legendás 10-esének, Alessandro Del Pieronak a neve, aki az Öreg Hölgynek annyi szép pillanatot hozott. A legendás Alexhez csatlakozik a Matador, Luis Hernández, aki főleg a dél-amerikai csapatok kedvelőinek lehet ismerős, valamint a ’99-es BL-döntő hőse, Ole Gunnar Solksjaer is. 

Mit gondoltok az új kártyákról? Kit szeretnétek látni a csapatotokban? Ne feledjétek, a játékot a Konzolvilág segítségével előrendelhetitek, ha az alábbi képre kattintotok!