FIFA 17 | Team of the Season!

Nyugalom, még ne kezdjétek el eszeveszetten bontogatni a csomagokat! Ne kezdjétek el, mert nem jöttek még ki, ugyanis még TE, TE és TI ott hátul nem szavaztatok a szezon legjobbjaira. Igen, most te is hatással lehetsz a szezon legütősebb UT kártyáira!

A május 12-én debütáló “Community Team of the Season” csomagokkal debütálnak majd a szezon legjobbjait bemutató kártyák sorozata, aminek tagjait majd a FIFA-közösség szavazhatja meg. Ez a speciális keret olyan játékosokból jön össze, akik a szezon során nem kaptak IN-FORM lapokat. A “community” pack nem csak ebben a formában valósul majd meg, hiszen lehetőségetek van már akár most is szavazni a Bundesligában megszavazott “Év csapata” tagjai is a Team of the Season kártyaként lesznek jelen! Ez a szavazás már el is indult, szóval kattint ide érte: http://tots.bundesliga.com/en/?utm_source=influencer-media&utm_medium=products&utm_term=english

Érdekesség, hogy lesznek még meglepetés kártyák is, úgynevezett “24. játékos” lapok, amiket a hétvégi ligákba bejutó játékosok kaphatnak meg.  Aki a Squad Building Challange-ekre készül, az sem fog panaszkodni, hiszen hétről-hétre, méretes nyereményekért vadászhattok össze csapatokat. Aki 6 kihívást teljesít Június 28-ig, az kap egy csomagot, amiben egy garantált TOTS játékos szerepel.

Ideje felpörögni a nyári szezonra, nemde?