FIFA 17 | “Skillek” a valóságban

A FIFA-sorozat pár éve behozta nekünk az interaktiv töltőképernyőkön is elérhető “Skill Games”-eket, avagy ügyességi játékokat. A mini-játékok később a karrier mód részévé is váltak, illetve máig remek lehetőségnek bizonyulnak, ha Origines ismerőseinkkel akarjuk összemérni tudásunkat. De mi van akkor, ha ezeket a játékokat a sztárok játsszák és nem a digitális térben?

Az EA erre az évre úgy döntött, kiviszi a pixel-világból az ügyességi játékait és a való világ sztárjai közt rendez versenyeket. Az első két állomás Madrid és London voltak, ahol a királyi gárda, azaz a Real Madrid játékosai próbálhatták ki magukat a szabadrúgások terén, a Chelsea játékosai pedig a túlméretezett vödrökbe próbáltak betalálni. Igazi könnyed szórakozást nyújtanak a videók és talán több embert motiválnak majd arra, hogy ne csak szimulációban edzessék fiataljaikat, vagy a töltőképernyőn ne vágjanak át olyan vadul a meccsek előtt, de akár arra is, hogy otthon a kukába rugdossák a játékszert. 

Egyszerűnek tűnnek a feladatok? Talán mégsem azok. Érdekel, hogy Mitchy Batshuayi hogy tekeri méterekkel a vödrök mellé a játékszert? Hogy lesz a Real Madrid harmadik számú hálóőre, csapatának kulcs figurája? Akkor ne habozz, indítsd el a videókat!

Ne felejtsétek: Még jöhetnek a csapatok Instagram-fiókunkra, akár az Instán az #eurofifa hashtaget használva, akár a csapatokat a Facebook-felületünkre elküldve. Hamarosan megszavaztatjuk a hónap csapatát, holnap pedig jön egy nagyobb összefoglaló, az általunk ajánlott legjobb és leggyengébb formációkról. 

 

Vajon ők nyerik az összecsapást?