FIFA 17 | Mire számithatunk?

Az előző cikkünkben emlegetett Reveal trailer többet is mutatott annál, mint amire gondolnánk? Egy rövid cikkben fejtegetném nektek azokat a jeleneteket, amelyek esetleges változások jeleit mutathatják a FIFA 16-hoz képest.

Az emlékek felfrissitéséhez nézzétek meg újra a videót.

Megvan? Nagyszerű. Egy ilyen videónál jellemzőek a gyors vágások, rövid snittek, a sejtetés érdekében. Nos, az egyik ilyen snitt során feltűnik egy kép. Egy menedzser/edző, aki az oldalvonal mellett lépked. Az én olvasatomban egy lehetséges újitás előfutáraként jelent meg ez a kép: végre egyedi edzőink is lehetnek. Végre eltűnnek a sablonfigurák és számitani is fog, hogy milyen adatokat adsz meg a Menedzser mód elején? Valljuk be, eddig az a pár, részlethiányos figura nem könnyitette meg az “azonosulást” a pálya mellett ácsorgó alteregónkkal, de talán idén lesz rá lehetőség, hogy személyre szabjuk őket. Pár korábbi játék (a VB és EB játékok) alkalmaztak közeli képeket az edzőkről (nyilván, ott kevesebb edzőt kellett lemodellezni, mint egy FIFA epizódban), az átvezető videóknál. Talán idén is erre lesz lehetőség.

managerA másik tényező, ami megragadott, nem is a trailer közben, hanem egy Instagramos képen tűnt fel igazán. Ez a Frostbite engine grafikai munkája. Nézzétek meg a közeli képeket Eden Hazardról. Aláirom, az egyik ingame, a másik a trailerből lett kiemelve, de aki jártas egy kicsit a játékok világában, az tudhatja, hogy a Frost képes ilyen részletes grafikát hozni a játékba is és nem csak egy előre renderelt videóban.

Screenshot_2016-06-09-08-35-50 

A harmadik információ talán a legegyértelműbbnek tűnik. Úgy tűnik a FIFA-sorozat a megszokott két boritó-arc helyett duplázott és a három elitliga fiatal tehetségeit tette meg reklámarcának. Anthony Martial a Manchester United alapembere lett már első idényében, Eden Hazard felébredt a szezon végére, igy ő is képviselheti a Premier League-t. Marco Reus a Bundesliga egyik legfényesebb csillaga sajnos lemarad az EB-ről, de tudjuk jól, képességei alapján megérdemelt a boritós hely. James Rodriguez elég vegyes szezont él meg. A Real Madridban nem volt alapember, de a kolumbiai válogatottnál igazi oroszlánként játszik. Fergeteges kvartett, az biztos.

Screenshot_2016-06-07-10-04-21~2

Egyenlőre ennyit tudunk az előzetesből kiszűrni, de nyugodjon meg mindenki, hamarosan itt az EAPlay, ahol többet is megtudhatunk majd kedvenc játéksorozatunkról!