FIFA 17 | Miben változik az Ultimate Team?

A Menedzser mód, valamint az idén debütáló és már sokat emlegetett The Journey mellett, az idei FIFA és úgy en bloc, a FIFA-sorozat húzóereje az Ultimate Teamben lakozik. Kedvenc “gyűjtögetős játékunk” idén is kapott pár extrát, amiből most mazsolázhatunk.

Az első és legtöbbet promózott újdonság a FUT Champions mód, ami lehetővé teszi egy rendkívül összetett kompetitív rendszer létrehozását, az Ultimate Teamen belül. Hogy is fog ez kinézni? Az Ultimate Teamen belül elérhetőek lesznek a “Daily Knockout”, azaz naponta lezajló versenyek. Ezeknek a kieséses tornáknak a megnyerése némi jutalommal és a “hétvégi versenyeken” való részvétel lehetőségével járnak. Minél több “Weekend League”-et nyerünk meg, annál fentebb kerülünk a ranglétrán és szerzünk jobb-és-jobb cuccokat. A FUT Champions mód lehetőséget ad nemzetközi versenyeken való részvételre is, de ennek részletezésére egy külön cikket szeretnék majd szánni, hamarosan.

fc-panel2-lg-2x

A második újítás is egy játékmód az UT-n belül, ez pedig nem más, mint a Squad Builder Challange. Ennek a játékmódnak az a lényege, hogy megadott szempontok szerint építs fel egy FIFA UT csapatot, majd bezsebeld a feladat teljesítéséért járó jutalmat. A kisebb feladatok csoportokba vannak osztva, értelem szerűen, egy csoport teljesítéséért is járnak majd az in-game ajándékok. A leírás alapján nem kell meccset játszanunk ezekkel a csapatokkal, elég csak összeállítani a keretet, majd “jelezni az EA”-nek, hogy megoldottuk a feladatot, egy gombocska lenyomásával.

Select_a_challenge-md-2x

A harmadik újitás már pusztán dizájn-jellegű, hiszen a fontosabb, vagy érdekesebb játékosok, a csomag bontásánál egy speciális animáció keretein belül jelennek majd meg képernyőnkön. A csillámporos, villanásos dologból csináltak egy hatásosabb bevonulást játékosainknak (élmény lesz átnyomkodni, miután a 130-adik alkalom után már meguntuk).

 Újabb dizájn-elem, amin változtattak, a kártyák alapjai, amik az alábbi módon fognak kinézni:

CqBI78YWEAA7jv5

Az utolsó változásról, ami a FUT-ot érintette, már esett szó: az új legendák! Az erről szóló cikkért kattints IDE!

legendák

Ti mit gondoltok az új játékmódokról? Érdemes lesz kipróbálni, vagy maradtok az eddig megszokott lehetőségeknél? Esetleg, most kaptatok kedvet csak igazán a játékhoz és megvennétek? Vegyétek fel a kapcsolatot a Konzolvilággal, ők segitenek!