FIFA 17 | Menj haza, részeg vagy…

A FIFA 17 nem tökéletes. Kit lepett ez meg? Gondoltam. A játék-sorozat idei kiadása is produkált elég érdekességet ahhoz, hogy azt egy csokorba szedjük és bemutassuk nektek. Lesz itt glitch parádé, taktikai hülyeség és még sok-sok mókás érdekesség az aktuális FIFA-epizóddal kapcsolatban.

Rögtön egy méretes összeállitással kezdjük, ami sok kellemes percet fog okozni a játékosoknak. A csúnyán kihagyott helyzetek mellett a játék grafikai és technikai tökéletlenségei produkálnak olyan eseményeket, amik után a hasunkat fogjuk a nevetéstől, vagy a fejünket attól, hogy “hogy lehet ilyet összehozni?”.

Persze a játék szerencsétlenkedései rögtön megihlették a rajongókat is. Egy remek összeállítás is bekerült a csokorba, amivel a valóságban próbálják reprodukálni a játék bugjait. A legjobb jeleneteket láthatólag az új tizenegyes-mechanika ihlette, ami nálunk is többször kiverte a biztosítékot. Egy cikket megérdemel majd az is, ez biztos. 

És a végére egy saját anyag is jöhet. Az EuroFIFA mellett már többször futott önálló projektem, hol a blog.hu, hol a YouTube sztyeppéin. Ezúttal aktuálisan futó csatornámról hoznék egy érdekes roster-bugot, amit a játék produkált. Ti mit szóltok, volt már veletek hasonló?

Egy cikkel még tartozunk nektek, a “Hónap csapatát” illetően. Nos, ne aggódjatok, hamarosan az is érkezik, illetve a második havi első két csapatunkat is láthatjátok majd! Tartsatok velünk Facebookon, valamint Instagram-on, így biztos nem maradhattok le az újdonságokról!