FIFA 17 | Játékos ratingek #5

Nos igen, amit már több lap is lehozott, egy nappal a hivatalos megjelenés előtt, igaz volt. Kikerült a FIFA 17 TOP3 játékosának neve és adatai, az EA Sports oldalára. Kedves Barcelona rajongók, a Messi uralom megdőlt!

A nagy duó előtt azonban nézzük meg az EA által a világ harmadik legjobb labdarúgójának tartott Neymar adatait. A 24 éves brazil statisztikái közül kiemelkedik a 95-ös cselezési mutató, ami az egyik legmagasabb a FIFA 17 játékosai közül. A friss olimpiai bajnok játékos 92-es OVR pontot kapott, amivel még mindig csak a második, a dél-amerikai labdarúgók körében. Miért is?

3-Neymar-md-2x

Azért, mert a legjobb tengerentúli játékos nem más, mint az eddigi FIFA-k legjobb játékosa, Lionel Messi! Az argentin zseni visszatért a válogatottba, de az elvesztett Copa America és a magához képest haloványabb év lekoptatott egy pontot a tavalyi OVR pontjából, igy visszaszorult a dobogó második fokára. Vajon a szőke Lionel, akinek  sikerült még csapattársát is felülmúlnia a Dribbling-pontokban, idén “jobban” teljesit majd és visszaül a trónra?

2-Messi-md-2x

Arra a trónra, amire a friss EB-győztes Cristiano Ronaldo ült fel idén! 94-es összesitett pontszáma a legmagasabb a FIFA 17-ben, többekközt 92-es Pace és Shooting, valamint 91-es Dribbling adatainak köszönhetően. A portugál remek szezont futott, hiszen csapataival BL-t és Eb-t is nyert. Ugyan nem mindig ő hozta a meccseket, de aki igazán érti a futball mechanizmusát, az tudja milyen szerepe van egy ilyen extra-klasszisnak a pályán.

1-Ronaldo-md-2x

Ti mit gondoltok a listáról? Megérdemelt Ronaldo győzelme, vagy Messinek kellett volna ismét a trónra ülnie? Neymar a valódi bronzérmes, vagy lehetne más a dobogó alsó fokán? Irjátok meg a kommentek közt!

eurofifa-konzolvilag-banner