FIFA 17 | Gamescom Gameplay

Egy hónap maradt a megjelenésig, ezért sokan szeretnétek már mozgásban látni kedvenc sorozatotok új példányát. Nos, egyenlőre csak videós formában egy komplett mérkőzést hoztunk el nektek, mégpedig a FIFA 17 Gamescom előadásáról.

Az előadáson elhangzott információkat már megosztottuk veletek, itt volt az ideje, hogy a gálameccset is bemutassuk. Miért is gála? Mert a kvartett, aki a szinpadon játott, két népszerű FIFA streamerből, egy zenészből és egy labdarúgóból állt. Spencert talán nem kell bemutatnunk senkinek, hiszen az egyik legnépszerűbb labdarúgással és FIFA-val foglalkozó YouTube-csatorna tulajdonosáról van szó. Castro a Twitchen szokta streamelni mérkőzéseit, mig a zenész Zeddnek már többmilliós nézőszáma/hallgatósága van, a YouTubera feltöltött videói alatt. A számunkra legérdekesebb játékos azonban Marco Reus, a Borrusia Dortmund játékosa, aki pár ajándék mezzel érkezett a Gamescomra, illetve egy stilusos belépővel.

A videóból mérsékelten kaptunk új infókat. A korábban bemutatott játékmenetbeli változások (mint pl. az első érintés, vagy a fizikai játék) meg-megvillantak, illetve a Frostbite valamennyit változtatott a képi világán is a játéknak (nekem sokkal sötétebb tónusúnak hat az egész), de ezt leszámitva sok extrát nem láthatunk. Persze, egy videó sosem adja vissza azt az élményt, amit maga a játék tud, plusz ez egy demo verzió, nagy valószinűség szerint, amit a Gamescomon elénk tettek.

Ti mit gondoltok?