FIFA 17 | Az elsők és az utolsók, na meg a Hunter-sztori

Három érdekes tényezőt hoztunk el nektek, egy cikken belül. A nap témája az első és utolsó Team of the Week bemutatása (nyilván utóbbi a FIFA 16-ból), valamint Nick Hunter sztorijára is rámegyünk egy kicsit.

Igen, elérkeztünk ahhoz a részhez az évben, hogy a FIFA 16 átadja a stafétát a 17-esnek. Erre pedig nincs jobb módszer, minthogy bemutassák  az év első UT-Team of the Week-jét. Nem gyenge az a 23 játékos, akiket beválogattak az első “szuper pakkba”, hiszen itt van a Milan szupertehetsége, Donnarouma, elől pedig egy Milik-Cavani-Icardi trió rohamoz. A triót Kev De Bruyne szolgálja ki, hátul pedig Filipe Liuz és N’koulou biztositanak. Lehet ebből baj? 

cs5i8q4xeaamxv2

Annak, aki nem látta volna, mellékeljük az utolsó FIFA 16-es TOTW 23-ast, hogy méltóképp búcsúzzunk a FIFA 16-tól. Ti melyik csapattal játsszátok majd az utolsó meccseiteket?

csucnc6xeaaludh

A következő fontos infó a The Journey “making of” videója, amiben bemutatják nekünk a “mo-cap” által digitalizált szinészeket, valamint azokat a futballistákat, akik segitették Tom Watt irót. Szóba kerül még Atticus Ross is, aki a zenéket komponálta a játék alá, valamint betekintést nyerhetünk a döntési rendszerbe és a játék pár konfliktusára (lesz egy ügyeletes gennyláda, egy bizonyos “Williams” személyében, úgy tűnik). A Frostbite engine remekül dolgozik a játék alatt, a jelenetek már-már filmszerűek, szóval élmény lesz nem csak a meccseket játszani, de Alex történetét is követni.

Ti mit gondoltok a The Journey alakulásáról?