FIFA 17 | Az első dallamok

A FIFA-sorozat védjegye már, hogy nagyon sokszinű zenei palettával rukkol elő minden epizódjánál. A FIFA 17 esetében sem fog változni ez, sőt a lista első darabjával máris jelentkezünk. Adrenalin, nagy dózisban!

A zene szerzője Zedd, született Anton Zaslavski, az orosz-német kettős állampolgárságú producer, akinek elismerései közt van MTV VMA cim, Grammy-dij és a Billboard Music Awardson elért győzelem. Nem csak zenei munkálkodása lesz élvezhető a FIFA-ban, de a zeneszerző egy speciális UT-mezzel is hozzájárult az idei kiadás sikeréhez! Zeddel az EA még egy kis interjút is készitett, a felkérés indokán: 

EA: Mesélj egy kicsit magadról:
Z: Zedd vagyok, német zeneszerző, aki a zene mellett a videójátékokat is nagyon szereti…
EA: Mióta játszol FIFA-játékokkal?
Z: Úgy emlékszem, hogy a FIFA 2002-2003 környékén kezdtem el játszani. Gyerekkoromban fociztam is, szóval igy érthető, hogy a FIFA-sorozatot is szeretem.
EA: Melyik a kedvenc csapatod?
Z: A kedvencem a Kaiserslautern (szerk.: ott született), de a FIFA-ban a Real Madriddal szoktam játszani és a kedvenc játékosom Ronaldo.

image.img

A további kérdéseket megtaláljátok angolul, ide kattintva, most pedig jöjjön a FIFA 17 első soundtrackje! Mit gondoltok róla?

 

image_2.img