FIFA 16: Újonc és visszatérő magyarok a pályán!

Az átigazolási időszak számtalan örömteli pillanatot okozott a magyar futball szerelmeseinek, büszkeségeinkre jobbnál jobb csapatok csaptak le a téli transzferidőszak során. Az EA Sports pedig a tőle megszokott módon hétről hétre hozza el számunkra a csapatok legfrissebb keretét, így történhetett, hogy az elmúlt hónapban 6 magyar játékos is bekerült a FIFA 16-ba.

 
A labdazsonglőreink között található olyan aki most debütál a FIFA sorozatban, és akadnak olyanok is akik korábban már szerepeltek a játékban, de hosszabb vagy rövidebb kihagyás után térnek vissza a virtuális gyepszőnyegre. Lássuk kikkel rugdoshatjuk a gólokat ezentúl!

Újoncok:

Balogh Norbert  Palermo
Összérték: 62
Potenciál: 76

Sallói Dániel – Sporting Kansas City
Összérték: 59
Potenciál: 68

Mervó Bence – FC Sion
Összérték: 62
Potenciál: 73

Visszatérők:

Huszti Szabolcs – Eintracht Frankfurt
Összérték: 73
Potenciál: 73

Gyurcsó Ádám – Pogoń Szczecin
Összérték: 69
Potenciál: 74

Gosztonyi András  Śląsk Wrocław
Összérték: 64
Potenciál: 68

 +1

Mindenképp érdemes megemlíteni, hogy ugyan a válogatottban már november végén szenzációsan, góllal debütáló Kleinheisler László decemberben bekerült a játékba, klubcsapatban először mutatkozik be a FIFA sorozatban.

Kleinheisler László – SV Werder Bremen
Összérték: 67
Potenciál: 75

Az értékelések alapján elmondhatjuk, hogy az EA munkatársai nem sok fantáziát látnak tehetségeink játékában. Bízzunk benne, hogy légiósainknak sikerül a következő hetekben rácáfolniuk az értékekre, és hamarosan csapatuk erősségeként irányíthatjuk őket. Ti mit gondoltok, reálisak az értékek?