FIFA 16 | TOP 50 játékos!

Azok a bizonyos OVR pontok. Értékek, ami alapján dönthetünk arról, hogy érdemes-e megvásárolni adott játékost az UT-ben, vagy Manager módban. Értékek, tulajdonságok és olyan adatok, ami alapján sorba állitható a FIFA 16 legjobb 50 játékosa.

A sort Angel Di Maria fogja kezdeni, és nem sokkal később követi PSG-s csapattársa, Edison Cavani, illetve a Wolfburg menetelésében elévülhetetlen szerepet játszó Naldo is! Ez a három játékos a 40-től, 50. hely közt talált magának helyet, majd a következő tizesben már olyan neveket láthatunk, mint Rooney, Pogba, Müllet, vagy Marco Reus! A névsor már eddig sem volt rossz, de tovább folytatódik a 20. és 30. hely közti nevekkel: a rekordigazolás De Bruyne, a Bocába visszatérő Carlos Tévez, David De Gea, vagy az Arsenal sztárja, Alexis Sánchez.

Gareth Bale, vagy Robert Lewandowski nem fértek be a TOP20-ba, ellenben Özillel, Sergio Ramossal, vagy éppen a Manchester City klassziks csatárával, Sergio “Kun” Agüeroval, aki a 12. helyet foglalja el a listán. Innentől haladjunk lépésben. A tizedik szintén egy City játékos, David Silva, akit két brazil, a PSG-s Thiago Silva és Neymar Jr. követnek. A Barcelona brazilja után vissza Párizsba, ahol csatlakozik a társasághoz Zlatan. Az a Zlatan!

ibra

A hatodik helyre a Premier League legjobb játékosa, Eden Hazard került , akit két Bayern München játékos előz meg. A héten a válogatottban újabb sérülést szenvedő Arjen Robben, illetve a söprögetőként is gyakran pályán lévő kapus, a világbajnok Manuel Neuer, nem sokkal maradt le a dobogóról. Neuer 90-es OVR pontot kapott, mig a dobogó harmadik helyén lévő Suárez szintén ezt a számot kapta, de egyéb tulajdonságainak hála ő került a dobogóra.

Kik vezetik a listát? Kell még ezt kérdezni? Egy pont választja el a világ két legjobb labdarúgóját, Cristiano Ronaldot…

cr

…és Lionel Messit egymástól.

messi1

Egyetértesz a listával? Görgesd végig az EA oldalán és mond el véleményed róla!