FIFA 16: Összecsaptak a Chelsea sztárjai – Videó!

Hatalmas mérkőzést játszottak a Chelsea játékosai, a mérkőzés összefoglalójáról és a rendezvényről készült videót a napokban tette közé az EA Sports hivatalos Youtube csatornája. Az eseményen a Chelsea 4 labdarúgója, Zouma, Courtois, Loftus-Cheek és Azpilicueta vettek részt, két csapatot alkotva.

A Courtois. Loftus-Cheek kettős mérte össze erejét a Zouma, Azpilicueta duóval, mindkét csapat a Chelsea FC-t próbálta győzelemre vezetni, előbbi a kék, utóbbi a fehér mezben játszókat. Bár valószínűleg nem először fordult elő, de a srácok nagyon élvezték, hogy magukat irányíthatták, Zouma nem is habozott, talán titkolt vágyait most a FIFA 16-ban kiélve, rögtön a csatársor közepére pozicionálta magát. 

A csapatok kiegyensúlyozott mérkőzést játszva 1-1-es döntetlent értek el. A hosszabbítás megkezdése előtt érkezett a pályára Loftus-Cheek, akitől fellendült a Courtois, Loftus-Cheek kettős irányította kék csapat játéka, és szerény képességmutatói ellenére is betalált az ellenfél kapujába. A végeredmény 4-1 lett, a srácok kitettek magukért és láthatóan jól érezték magukat a rendezvényen, melyet néhány szerencsés Chelsea rajongó is részt vehetett.