FIFA 16 | Hova küldjek gólt?

Rengetegen kérdezitek, így jöjjön a válasz az egyik “legégetőbb” kérdésre. Hétről-hétre publikáljuk a “FIFA 16- Goals of the Week” videókat és ez ezen a héten sem fog kimaradni. Arról eddig nem esett szó, hogy hogyan is lehet ide bekerülni, nos jöjjön most ez a rész is!

Az alábbi linken megtalálható “nevezési lapon” be kell írnotok Gamer tageteket, vagy Accountotok nevét, kiválasztani azt a platformot, amin játszotok, majd egy YouTube link mellékelésével és a góllal kapcsolatos információkkal kiegészítve, elkülditek azt az EA-nek! Ennyire egyszerű? Igen! Szóval, irány gólokat lövöldözni, feltölteni a YouTube-ra és küldeni őket az EA Sportsnak! 

Persze a követelmények közt ott van, hogy NEM lehet mobillal, vagy egyéb külső eszközzel felvett videó, amit beküldtök. A másik kritérium az, hogy a gól videója NE a visszajátszásból készüljön. Inkább rögzítsünk több meccset, azzal a reménnyel, hogy szerzünk egy szép gólt (és kivághatjuk azt a felvett videóból, annak visszajátszásával együtt), mivel a klasszikus “Instant Replay”-ből nem látható, hogy melyik csapattal voltunk, hogy irányitottuk azt és a többi, hitelességhez szükséges adat. 

Ide tessék küldeni a gólokathttps://docs.google.com/forms/d/1_7idW4M-enMd1b0UFZtWx3DRhqgBFRDMpghenpg9cj4/viewform?c=0&w=1