FIFA 16 Bajnokság – Sorsoltunk!

Hatalmas érdeklődés övezi a szezon utolsó FIFA bajnokságát, melynek győztese a Konzolvilág által felajánlott FIFA 17 játékszoftverrel gazdagodik. A bajnokságra összesen 117 játékos adta le nevezését, így az első körben 58 mérkőzést rendezünk, és 11 versenyző automatikusan a második fordulóból kezdi a bajnokságot.

A párosítást a menü Online bajnokság gombjával érhetitek el, itt végig nyomon követhetitek a bajnokság alakulását. A versenyzők neveit böngészve olyan nagy múltú játékosokkal találkozhatunk mint mokosg, vagy Redwing, nagy öröm számunkra, hogy jelenlétükkel emelik a bajnokság színvonalát és izgalmas kihívások elé állítják a tapasztalatlanabb játékosokat. Szintén üdvözöljük kupánkon korábbi VB tippversenyünk győztesét, Boros Józsefet, aki talán már most tudja ki zsebeli be a FIFA 17-et.

Kapcsolatfelvétel:

A bajnokságban résztvevők a délután folyamán e-mailben értesítve lettek arról, hogy mely Facebook csoportba lépjenek be az ellenfelek könnyebb megtalálása érdekében. Az ágrajzon továbbá a játékosok neve mellett zárójelben szerepel az Origin azonosítója, így akár rögtön az EA szoftverén keresztül is felvehetitek egymással a kapcsolatot Aki az említett levelet nem kapta meg, keressen minket a horvath.akos@eurofifa.hu e-mail címen. Amennyiben nem sikerül elérni ellenfeledet, kérlek szintén e-mail formájában jelezzetek felénk.

Eredmények leadása:

A mérkőzések eredményeit az “Eredmények leadása” menüpont alatti űrlap kitöltésével tudjátok eljuttatni hozzánk.

Lebonyolítás:

Létszám: 117

Verseny típusa: Egyenes kiesés – Az első győzelemig, döntetlen esetén újrajátszás.

Szabályok:

Játéktípus: Online barátságos meccs

Beállítások: Alapértelmezett beállítások ( 2×6 perc játékidő, Normál játéksebesség)

Keretek: Online keretek!

Határidők:

Fontos, hogy a kupa zökkenőmentes lebonyolításához szűk határidőket szabjunk az egyes fordulóknak, így 2-3 napnál több idő nem áll rendelkezésre a mérkőzések lejátszására.

Az első kör határideje: 09.19.

A következő kör megkezdése nem időhöz kötött, amint kapsz egy ellenfelet, máris játszhatod az adott mérkőzésed!

Sok sikert és jó szórakozást kívánunk!

eurofifa-konzolvilag-banner