FIFA 16: Az alulértékelt Jamie Vardy?

A Premier League 25. fordulóját követően, talán még Jamie Vardy számára is meglepő módon,  a Leicester City immár mondhatni magabiztosan vezeti a pontvadászatot. A FIFA 16-ban 71-es kezdőértékkel nyitó Vardynak vitathatatlan érdemei vannak csapata hihetetlen teljesítményében, nem mellesleg 18 góljával a góllövőlista éléről vághat neki a bajnokság hajrájának.

Az EA Sports kollégái igyekeznek tartani a lépést Vardy góljaival, így hétről hétre építgetik játékosprofilját, és ezúttal egy – az Ultimate Teamből jól ismerhető – táblát is átadtak neki, melyen legfrissebb értékei szerepelnek. Talán sokan meglepődnek, de ezen is mindössze 75-ös érték szerepel, ami azért érdekes, mert az angol másodosztályban is akad 11 olyan játékos aki legalább 76-os összértékkel rendelkezik. Bizonyára olvasóink is számos frappáns összehasonlítással tudnák érzékeltetni a kissé ellentmondásos értékelést, persze a helyzeten ez mit sem változtat. Vardy azonban jókedvvel fogadta új tábláját, miután a szeptemberit egyenesen kettéfejelte. 

Nektek mi a véleményetek? Magasabb értékelést érdemelne Vardy, vagy helyén kezelik az elért sikereket az EA munkatársai?