FIFA 16 | Ami a PrevGenből kimarad

Generációt váltottunk. A PlayStation4 és az XboxOne piacra kerülésével háttérbe szorult a 3-as PS és az X360, ez a helyzet pedig meglátszik a FIFA-sorozaton is. Rövid összeállításunk megmutatja, mi NEM kerül be a PrevGen konzolokra publikált kiadásokba. 

Életbevágó veszteség nem lesz, ezt azért garantálni merem. A játékmenetbeli újításokat, csapatokat, stadionokat, FIFA Trainert és az új edzésmódokat például mindenki megkapja, ahogy a FUT Draft módot is. A sok jó után viszont jöjjön a feketeleves. Úgy fest a FIFA 16 visszakapja az Alkotóközpontot, kivétel ezeken a generációkon. Ez azt jelenti, hogy ha sikerül egy magyar ligát összehozni, azt már csak a current-gen, Ignite-FIFA-k fogják megkapni.

Ez talán a legfájóbb rész, illetve az sem eshet majd túl jól, hogy a FIFA Interactive World Cupra való nevezési lehetőség, a GameFace, vagy a meccs lobbik. Nem tehetünk egyedi zenét a játékba, illetve szintén a hangzáshoz tartozik, hogy a “másodlagos” angol kommentár, tehát a bővített változata a hangoknak is kimarad (magyar nyelvről továbbra sincs információ). 

Sajnálatos, hogy a Creation Centre kiesik majd a PrevGen FIFA-sok fegyvertárából, de örömteli, hogy a tavalyiakhoz képest több játékmenetbeli változást próbált átemelni a FIFA 16-ba az EA Sports csapata. 

lesszi