FIFA 16 | A legjobbak legjobbjai

Szeretnéd tudni ki a legjobb a távoli lövésekben? Ki adja a legjobb passzokat? Kivel verhetsz át mindenkit, pillanatokon belül? Tudni akarod legyőzte-e valaki Akinfenwát erőben? Olvass tovább!

Összegyűjtöttük egy bejegyzésben a FIFA 16 legeit, hogy tudjátok, kikből érdemes összerakni a legütőképesebb keretet. Lesznek még hasonló listák, szóval ne ijedjetek meg, a továbbiakban érkező tulajdonságokról is szó fog majd esni a későbbiekben.

Kezdjük a legjobban passzoló játékosokkal. A listára olyan emberek kerültek fel, mint Lionel Messi, Antonio Cassano (ez egy kicsit érdekes), Toni Kroos, vagy Cesc Fabregás, esetleg David Silva (utóbbiak a dobogósak), de a gyúztes nem lett más, mint a New York City kiválósága, Andrea Pirlo

piirlo

Folytassuk a “legcselesebb” játékosokkal. A joga bonitot a legjobban űző játékosok közt ott van a Real középpályása, Luka Modric (nekem szintén egy kicsit fura döntés), Franck Ribéry és természetesen Cristiano Ronaldo is. Azonban, ha nem utóbbi, akkor ki nyert? Nos, a válasz nem más, mint az előző listán is szereplő Lionel Messi!

messi

 

Támadásban fontos a passz, na meg a cselezés, de hátul ki oldja majd meg a dolgokat? Nos, Mats Hummels, Sergio Ramos és a jolly joker Naldo biztosan, ahogy az Arsenal játékosa Per Mertesacker (bár, az ő futósebességét inkább hagyjuk) is jólmegoldja majd a rázós szitukat, de a legjobban Thiago Silvában, a PSG védőjében bizhatunk majd. 

thiago

Gary Medel régóta híres kitartásáról és fizikumát illetően sem sok támadás érheti, igy nem csoda, hogy ezt a kategóriát ő nyerte, többek közt Diego Costa, Nemanja Matic, vagy Fellaini előtt. A másik erőember versenyt pedig természetesen Adebayo Akinfenwa nyerte, aki a legerősebb focista cimét továbbra is birtokolja (merné valaki elvenni tőle?). 

akinfenwa

medel

 

Kit kell a szabadhoz odaállitani? Nos, a sprayt nyugodtan lefújhatja a labda köré a spori, ha Andrea Pirlo, Lionel Messi, vagy a Manchester United hollandusa, Memphis Depay áll oda..szinte biztos a gól. A legjobb helyen azért mégis Hakan Calhanoglunál van a labda, aki kilométeres szabadrúgásairól híresült el az elmúlt években. 

calha

 

Az utolsó TOP-játékosok ismét egy páros cikkből kerültek ki. Az első a legjobb távoli lövések dija, amit a világ egyik legjobb játékosa, Cristiano Ronaldo zsebelt be. Ki ne próbálta volna ki, milyen érzés a portugállal beverni 25-ről (nem olyan, mint Dzsudzsákkal a románoknak, de azért közel van…)? A másik oldalon Ronny végzett a sor elején, a lövőerők versenyében. Dárdai Pali játékosa nem a legszorgalmasabb (ahogy a hirekből kiderült), de a balos Roberto Carlost idézi.

cr7

rony