FIFA 15: Wareztalanul a PC

A címből olvashatjátok, hogy az EuroFIFA a neologizmus egyik színtere is lehet az elkövetkező időkben. Sajnos frappáns rövid címként csak ez adta magát, de a lényegen nem változtat: eddig használhatatlan az illegálisan letöltött PC-s FIFA. 

Tavaly október 11-től elérhető volt az egyik legnagyobb torrent-oldalon (nem írok elérhetőséget és címet, mert torrentezni rossz. Értem?) az aktuális FIFA tört példánya. Ma, október 12-ét írunk és ugyanezen a felületen három “unlocked” feliratú feltöltés van, ami a PC-seket illeti. A három file leírásában viszont ez szerepel: “Wait for the crack”. 

Eddig nem érintettem a PS és Xbox verziókat. Nos, ezeknek a tört változatai a visszajelzések alapján elég instabil darabok, valamint az online funkciók teljesen elérhetetlenek náluk.  

Jelen állás szerint a türelem most nem terem rózsát, ellenben aki igazán szereti a sorozatot, az úgy is megvásárolja a boltban (vagy beszerezte legutóbbi versenyünkön a Console Corner csapatától) , vagy hivatalos úton tölti le (Origin). 

fifa15_chelsea_header_850