FIFA 15: TOP játékosok!

Ki a legerősebb? Ki a leggyorsabb? Ki lő a legjobban? A válaszokat megkapod az alábbi listában, ahol összegyűjtöttük a FIFA 15 legjeit, az adott tulajdonságoknak megfelelően.

Össze akarod állitani a legekből álló csapatot? Egyet garantálni tudunk, hogy az együttesed sokszinű lesz!

A legerősebb: Adebayo Akinfewa – Valljuk be, a testépitéssel is foglalatoskodó emberheggyel mi sem találkoznánk a pályán. Nem a legkiemelkedőbb játékos (valljuk be, ezzel a testfelépitéssel nehéz is lenne komolyabb eredményeket elérni), de az, hogy Pepe is úgy pattanna le róla, mint egy gumilabda, az biztos.

(Második hely: Hérold Goulon, Harmadik hely: George Elokobi)

 fifa-15-ratings-strength-1-Akinfenwa

A legkitartóbb: Jelle Van Damme – Yaya Tourét előzte meg a listán Van Damme a 91-es PHY-s pontjával, ami valljuk be, mindenkivel megemelteti a kalapját. A játékosról nem sokat tudunk Magyarországon, de egy biztos, hogy nem hiába kapta ezt az értéket.

(Második hely: Yaya Touré, Harmadik hely: Georges Elokobi)

fifa-15-ratings-physical-3-VanDamme

A passzmester: Xavi – Szükséges erre magyarázatot adni? Egy olyan listából, ahol megtalálható Pirlo, Iniesta vagy Kroos, mégis ki tud emelkedni egy játékos, akit egyedül a kora tarthat csak vissza attól, hogy pontos passzaival végigjátssza a szezon összes meccsét.

(Második hely: Andrea Pirlo, Harmadik hely: Andrés Iniesta)

fifa-player-ratings-passers01

A futógép: Mathis Bolly – Sokan meglepődhetnek a név hallatán, de a FIFA 15-ben, aki a gepárdot is lekörözi szögletzászlótól-szögletzászlóig versenyben, az bizony az elefántcsontparti játékos, 91-es tempó-pontjával.

(Második hely: Theo Walcott, Harmadik hely: Jonathan Biabiany)

fifa-player-ratings-fastest01

A kapus: Manuel Neuer – Talán a legvitatottabb poszt ez, hiszen akinek jó védelme van, annak van egy kapusa, az valószinűleg kevés gólt kap. Nos, egy biztos, ha a védelmet feltörik, szükség van egy jó kapusra és Neuer már több helyen is bizonyitott a képességeivel. Megérdemelt az első hely.

(Második hely: Thibaut Courtois, Harmadik hely: Petr Cech)

fifa-player-ratings-keeper01

A fiatalokról már esett szó, ahogy az is kiderült, hogy ki a legjobb játékos, igy őket nem vennénk elő újra. A mai cikkből ti kit tennétek be mindenképp a csapatotokba?