FIFA 15: Kispad!

Közel másfél hónap van már csak hátra a FIFA 15 megjelenéséig, addig is közös beszélgetésre invitáljuk olvasóinkat “Kispadunkra”.

Számtalan cikk jelent meg a napokban a hamarosan érkező FIFA epizód kapcsán. Ezen hírek apropóján rendre beszélgetésbe elegyedtek olvasóink, és igyekezték megvitatni, hogy éppen a kapust, vagy a játékmenet többi szereplőjét érdemes-e fejleszteni, vagy miért nem inkább a spanyol stadionokat kapjuk meg az új játékban. A témák azonban az új hírek érkeztével feledésbe merültek, egyes kérdések nyitottak maradtak.Szeretnénk elérni, hogy a továbbiakban legyen egy közös hely olvasóink számára, ahol átfogóan tudnak a FIFA 15-ről beszélgetni,  ahol velünk is közelebbi kapcsolatba léphetnek, és bátran kérdezhetnek. Ez a hely nem más, mint a Kispad. Tarts velünk ezentúl Te is, ülj le mellénk, és beszéljük meg mi zajlik a FIFA 15 pályáin! Kispad oldalunkat megtalálhatjátok a menüben, valamint a következő hivatkozásra kattintva: Kispad!

A beszélgetésbe számos módon bekapcsolódhattok, használhatjátok Facebook, Google, Twitter, vagy akár Disqus felhasználói fiókotokat, de van lehetőség új Disqus account létrehozására is.