FIFA 15!

Nem kenyerünk a megtévesztés, de ezzel a címmel kénytelenek voltunk próbálkozni. A neten terjednek a kamu trailerek, mi pedig úgy döntöttünk, hogy csemegézünk belőlük.

Az elején leszögezném, a cikkbe nem másoltam bele a videókat, hiszen, azzal nekik szereznénk plusz nézettséget (bár, valljuk be, született pár igen mókás megoldás is). A videó-megosztók keresőjébe pötyögve a „fifa 15” címszót, körülbelül 3 millió videót találtam. Ezek nagy része a „15”-ös szám miatt a TOP15 gólos videókat adta ki, de a végén találtunk olyat is, ami már a játék, következő részét…promótálja.

Az első találat egy patchelt FIFA 14 volt, aminek a menüjét átszínezték, meg szerkesztettek neki egy ügyes borítót. Aztán, jött a következő, ahol egy hivatalosnak tűnő borítókép után egy filmrészletet láthatunk (aki ismeri a kung-fus és focis filmek kombinációját, az elkezd reménykedni abban, hogy lesz egy ilyen kiadása is a játéknak). A harmadik találat még tovább ment, hiszen a FIFA 16(!!)-ot mutatta be. A videó látványosnak nem mondható, Arial betűtípussal és fekete háttérrel operáló szövegeket tesz elénk, majd két 10 év körüli gyereket, akik a kertben rohangásznak. Elég realisztikus a grafika, nem? Aztán, jött a többi, ahol láthattunk újravágott FIFA 14 trailert, FIFA-történetet és a rivális játék-sorozat trailerét is, FIFA címen.

A videósok tehát kreatívak, de ne dőljünk be nekik. A biztos források, mint az EA csatornái és a miénk majd úgyis tudatják veletek, ha infók érkeznek.