FIFA 15 | Bundesliga számokban

Ahogy közeledik a szezon vége, úgy halmoznak majd el minket statisztikákkal és számokkal az EA részéről. Legutóbb a Bundesligás csapatok voltak teritéken. Kik voltak a legnépszerűbb csapatok és játékosok? Ime a lista!

Ahogy láthatjátok, a Bayern Münchent itt sem lehetett megelőzni, hiszen a népszerűségi listát ők vezetik, az idén gyengébb szezont futó Dortmund előtt. Mögöttük viszont nem a Wolfburg, vagy a ‘Gladbach áll, hanem Szalai Ádám volt csapata a Schalke 04. Ezután két, szebb napokat is megélt, csapat, a kiesés elől menekülő Hamburg és a középcsapattá szürkült Werder Bremen.

A legnépszerűbb meccsek listáján is egyeduralkodó a Bayern, hiszen “önmaguk ellen játszották a legtöbb összecsapást, összesen 4.1 millió mérkőzésről van szó, amit Bayern-Bayern párositással játszottak le. A ranglistán csak ötödik az első olyan meccs, amit nem Bayernnel vívtak (Schalke 04 – Dortmund, avagy a Ruhr-vidéki derbi).

További információk, mint a legjobb góllövő, legtöbbet igazolt játékos és a lejátszott meccsek száma pedig már legyen számotokra is olvasható, az alábbi képről:

CFphQUTWAAIC8n6