FIFA 15: A realizmus új fogalma

Az EA Sports, FIFA-val foglalkozó részlege a mai nap tett ki egy nagyon érdekes és mozgalmas videót, ami bemutatja nekünk, hogy mennyire realisztikus lesz a legújabb kiadás. Lehet, hogy az értelmező kéziszótárban a FIFA 15 lesz a Realizmus szócikkének új példája (már, ami a játékokat illeti) ?

Az arcvonások a lehető legnagyobb precízióval lesznek megrajzolva, valamint a játékosok haja szála is lassan görbíthető lesz.  A videóban látható összehasonlításoknak hála láthatjátok, hogy az Ignite Engine és a programozói gárda mire is képesek, együtt.  

Ezután jön a stadionkép és a fények. Az árnyékolás a profin kidolgozott arcokon, valamint a mezeken a legszembetűnőbb, de a stadionok kidolgozottságára sem lehet majd panasz. A fű tényleg nedves lesz, akárcsak a mezek, valamint a játékosokat is látjuk majd izzadni. 

A becsúszás nyomot hagy a fűben, aminek “minőségét” a korábban beharangozott időjárás-változás is alakítani fog. Rengeteg tartalmat igér, már a külsőségekben is, az új FIFA, a felsoroltakat pedig megtekinthetitek ebben a  videóban: