FIFA 15 a Konzolvilágban!

A FIFA-sorozat darabjainak évenkénti megjelenése és a példány beszerzése mindig is piros betűs ünnep volt a széria rajongóinak naptárában. Ezt az ünnepnapot, azaz játék beszerzését most megkönnyítjük, a Konzolvilág csapatának hála!

Magyarország legnépszerűbb videojáték webárúháza már lassan 10 éve hozza el a játékosoknak azt, ami a legfontosabb: óriási kínálatot, valamint gyors és kényelmes hozzájutást a kedvenc játékukhoz. Ezzel most sem lesz gond, hiszen a FIFA 15 úgy kerülhet a kezetekbe, hogy a székből még fel sem kell állnotok.

A feladatotok nem más, mint IDE  kattintani és a nektek tetsző kiadással elindítani a rendelést.

konzolvilag_logo_felirat

A srácok persze nem csak az „egyszerű” kiadásokat kínálják, hanem a plusz tartalommal bíró változatokat is felvonultatják. Az Ultimate Team kiadások az Xbox360-ast leszámítva az összes platformra elérhetők! Sőt, rendeléseknél még egy stresszlabda is a csomag tartalma lesz, amin levezethetjük a netes ligák, vagy a menedzser mód okozta fáradalmakat.

Az előbb említett Xbox360-as változat mellett (amit ITT  tudtok megrendelni) elérkezik végre kis hazánkba az XboxOne is, ami mellé kötelező beszereznetek az egyik legjobb plusz tartalommal, a FIFA Legendákkal biró XboxOne kiadást is, amit ITT érhettek el.

A magyar nyelv bár kikopóban van a játékból, a listában ennek ellenére megtalálhatjátok az Xbox360 és PS3 kiadásokat, ahol még anyanyelvünk is szerepel.

A finomságok sora még ezzel sem ér véget, hiszen az előrendelés esetén még a kiszállításért sem kell fizetnetek, így akár tartalékolhattok a játékban kiváltható plusz tartalmakra is!

A demot már kipróbálhattátok és a visszajelzések alapján, sokaknak fáj a foga a legújabb darabra, így ajánlott kihasználni a lehetőséget, amit a Konzolvilágos srácok most biztosítanak. Ne feledjétek, nincs sok hátra a játék megjelenéséig, amikor is megszólal a klasszikus „EA Sport, It’s in the game”.

15628_small