FIFA 15: A kapuban az ász!

Az EA Sports nemrég mutatta be a FIFA 15 legújabb trailerét a Gamescomon, ahol a kapusok kerültek kiemelt helyzetbe. Tegnap az UT legendákat is egy hálóőr, Peter Schmeichel képviselte, ebben a trailerben és annak előzetesében Tim Howard van főszerepben. 

A szerkesztők nagyon sokat foglalkoztak a kapusok élethűbbé tételével, hiszen egy finomított, intelligensebb AI-t kaptak a hálóőrök. Jobban helyezkednek és reagálnak a lövésekre, valamint a kijöveteleknél is több variáció szerint takaritják el a labdákat. 

A szerkesztők 50 új animációval lepnek meg minket, ami a kapusokat illeti, de ez által a megszerezhető gólok jellege is változik. A kötény, vagy megpattanó labdák adta lehetőség, amire a kapus egy utolsó reflex mozdulattal próbál rástartolni, mind-mind emelik a valóságérzetet a játékban.

 Természetesen a videóban megjelennek a FIFA 15 további újitásai is, amikről már esett szó. A PC-n is megjelenő Ignite motor, ami az utcáról vezet be a stadionba. A játékosok közti kommunikáció és érzelmi kapcsolatok, valamint a Premier League játékosok aprólékos modellezése is helyet kapott a videóban.

Szeptember 26-án jön tehát a FIFA 15, addig is új információkkal jelentkezünk a sorozat legújabb darabjáról! Feel the Game!

 

FIFA 15