FIFA 15 | 10 játékos, aki magasabb OVR pontra vár

Hivatalos információknak még mindig híján vagyunk a FIFA 16-al kapcsolatban, ezért mi is kénytelenek vagyunk a fanok és játékosok találgatásaiból, vagy vágyaiból cikket formálni. A Sportlobster egy cikkben összefoglalta, ki lenne az a 10 játékos, akiknek a következő évi FIFA-ban látványos OVR-pont ugrást kellene produkálnia.

10. Maximilian Meyer (Schakle 04): FIFA 15: 75-> FIFA 16: 80 OVR 

Az ifjú Schalke tehetség már most is sok kellemes percet okozott a gelsenkircheni szurkolóknak és a németek reménykednek, hogy ez a jövőben is igy lesz. Lehet, hogy nem Draxler a legnagyobb csillaga a kékeknek? 

9. Paulo Dybala (Palermo): 77->80

Argentinában nincsenek csatárgondok. Messi, Higuain, Agüero és most egy újabb fiatal titán, Dybala is a csatár-posztért kopogtat. A Palermo fiatalját legutóbb a Juventussal hozták hirbe, de nézelődik az angol tabellát vezető négyes is.

8. Paul Pogba (Juventus): 84 -> 88

Manchester vörös felében még mindig a fejüket verik a falba, hogy a világ egyik legjobb youngsterét hagyták lelépni a torinoi zebrákhoz. Pogbáért a fél világ sorban áll, de kinek a pénztárcája birja el, a francia súlyát? 

7. Mauro Icardi (Inter): 77 -> 80

Icardi nélkül még nagyobb bajban lenne az Inter. A nerazzurik a tabella közepén tanyáznak, az argentin támadó viszont a góllövőlista élén. Vajon mi lenne, ha ő sem termelné a gólokat az Internek? Jövőre vajon még ott lesz? 

6. Alexandre Lacazette (Olympique Lyon): 82 -> 84

A franciák örömködhetnek, hiszen Pogba mellett egy másik fiatal titán, Lacazett is megjelent a futballtérképen. Sérüléséből nem rég tért vissza és olyan nevek előtt vezeti a Ligue 1 góllövőlistáját, mint Ibrahimovic, vagy Cavani.

Lyon-Alexandre-Lacazette-

5. Kurt Zouma (Chelsea): 75 -> 84

Talán a Fradi-elleni meccsen még senki nem gondolta, hogy a Saint-Étienne-től igazolt védő ennyire jól muzsikál majd a Chelseaben. Van kitől tanulnia, hiszen Terry, Cahill és Ivanovic a mentorai a kékeknél…és valljuk be, látszik, hogy tanul a fiú.

4. Raphaelle Varane (Real Madrid) 81 -> 83

Már a negyedik francia játékos kerül fel a listára. A “les bleus” szurkolói talán nem is panaszkodnának, ha pár éven belül a Varane-Zouma duóval állna fel a francia válogatott. A Realban, mintha tavaly több szerepe lett volna, de idei produkciója sem olyan rossz. Emlékszünk, hogy vette le Messit a pályáról annó, a spanyol Szuperkupában? 

3. Thibaut Courtois (Chelsea): 84 -> 88

Annó, mikor Köteles Lacit szoritotta ki a Genk kapujából, még senki sem gondolta, hogy Petr Cech is a magyar portás sorsára jut. A langaléta belga azonban kirobbanthatatlan a londoni kékek kapujából. Manuel Neuer és David De Gea mellett az elkövetkező évek nagy kapusegyénisége lehet. 

2. Neymar (FC Barcelona): 86 -> 89

A tanulóéve után, a fiatal brazil már egy egész mutatós szezon hajrájában van. Kiszolgál, gólt lő és le-lesérül. Talán ez az egyetlen hibája, a brazil válogatott labdazsonglőrének, aki fiatal kora ellenére máris fontos szereplője a blaugrana és a selecao előadásainak.

1. David De Gea (Manchester United): 84 -> 88

Idei teljesitménye alapján nem meglepő, hogy DDG pontjait az egekbe emelnék a MU drukkerek. A különleges az, hogy nem csak a vörösök ismerik el teljesitményét, hanem a szakma és a máskor oly kritikus drukkerek is. Rengeteg lövést és pontot mentett idén…reménykedhetnek a Unitednél, hogy a következő szezont is náluk kezdje. 

Mi a véleményetek a listáról? Ti kinek a pontjait emelnétek fel és mennyivel? Ki az, aki túl van pontozva? Várjuk a véleményeket! 

David-De-Gea-536035