FIFA 14: Új szezon

A 2012-2013-as szezon az utóbbi évek legaktívabb évének ígérkezett. Partnereinkel több mint 1200 játékost mozgattunk meg hivatalos és nem hivatalos eseményeinken. Nagy örömünkre szolgál továbbá az a tény, hogy 2 éves kihagyás után újra országos bajnokot avathattunk a Lurdyház 7-es mozitermében. Idén igyekszünk felülmúlni a tavalyi sikereket és mégtöbb lelkes rajongóhoz eljuttatni a FIFA 14-et.

Hamarosan szokásunkhoz híven ismét megújítjuk weboldalunkat. Új szolgáltatásaink mellett a régi funkciókat is újra élesztjük, különös tekintettel a Kikki által útnak indított 100% magyar fejlesztésű online bajnokság motorra. Idén több külföldi és magyar szolgáltatóval együttműködve egy minden szempontból leegyszerűsített és letisztult felülettel várjuk a megmérkőzni vágyókat. További részleteket a megjelenés után közlünk majd egy minden részletre kiterjedő cikkben.

Idén megújult partnerkapcsolatainknak köszönhetően ismét lehetőséget biztosítunk Magyarország legnagyobb mozivásznán történő játékra. Remélhetőleg ismét országos bajnokot avathatunk majd, illetve egyéb regionális versenyeken is lehetőség lesz érmeket gyűjteni. Akik pedig abszolút profivá válnak meghívást kaphatnak a zártkörű HardCore bajnokságainkra is.

Reméljük sikerült felcsigázni az érdeklődéseteket. Folyamatasoan várjuk a javaslatokat akár a cikk alatti komment mezőbe vagy levélben. Az egyes szolgáltatásokkal kapcsolatban további információkat külön cikkekben közlünk illetve emailben adunk róluk tájékoztatást.