FIFA 14: Minden amit tudni érdemes

 

Augusztus 20-án délután 4 órakor lehullt a lepel szinte az összes megújuló és az idei évben debütáló funkciókról. A FIFA 14 a jelenlegi generációs platformokon a lehető legtöbb szempontból kiforrott verzióval kerül a boltok polcaira. Természetesen a PlayStation 4 és Xbox One leendő tulajdonosainak sem kell majd csalódniuk a labdarúgás virtuális királyában. 

 

Az előzetesen közzétett GamesCom bemutatóvideóból kiderül, hogy a FIFA 14 az utóbbi 8 év fejlesztési időszakának kiteljesedése lesz. Első ránézésre kicsit zavart keltő lehet a tény, miszerint idén 2 felvonásban érkezik az EA SPORTS labdarúgó üdvöskéje. Jelen cikkünkben is leginkább a szeptember 27-én megjelenő PlayStation 3, Xbox 360 és PC verziókat igyekszünk minél inkább kivesézni a kölni sajtótájékoztató alapján.

Az egyik legkedvezőbb a jelenlegi generációs platformok tulajdonosainak, hogy generáció váltás után is minden eredményük megmarad majd. Emelett kiemelt támogatást kap a 2v2 játék. Idén legjobb barátainkal vállvetve szállhatunk szembe a világgal és vezethetjük győzelemre kedvenc csapatunkat. Bármi amit teszünk a virtuális gyepen nem merül feledésbe. A hatalmas sikert aratott MatchDay tökéletes összhangban lesz a valós labdarúgás történéseivel, így nem csupán a játékmenet által nyújtott realizmus szolgáltatja majd a kiváló hangulatot. 

Kövessetek minket facebook-on illetve figyeljétek az oldalunkat is. A következő néhány napban igen részletesen írunk a játékot érintő változásokról illetve a következő szezont érintő szolgáltatásainkról.