FIFA 14: Magyar NB1

Harmadik felvonására készül a nagysikerű SzilardK’s OTP Liga. A mesterhármast az előző szezonban elért hatalmas sikerek mellett, a szeptember 26-án megjelenő FIFA 14 videójáték magyar bajnokságot érintő hiányosságai is erősen alátámasztják. Az EuroFIFA csapata idén is megtesz mindent annak érdekében, hogy a megjelenés után nem sokkal már mindenki kedvenc magyar együttese színeiben játszhassa az idei rangadókat.

SzilardK nemrégiben pozitívan nyilatkozott a folytatást illetően. A statisztikák alapján kétség kívül az egyik legsikeresebb felhasználói tartalmat sikerült az utóbbi 2 évben a lelkes játékosok rendelkezésére bocsájtani. A statisztikák alapján körülbelül 2700 játékos töltötte le az OTP Ligát az Electronic Arts Creation Center-ben. Ezzel egyébként a hatodik (6.) legnépszerűbb felhasználói tartalom lett a 2012/2013-as évben. Három olyan bajnokság is megelőzte, melyek idén már helyet kaptak a játékban.

Mit várunk idén?

A magyar NB1-ben játszó klubcsapatok valósághű játékoskerete, taktikai felállása, meze és címere. Ezzel együtt a játék adottságait maximalisan kiaknázva a lehető legmagasabb fokú élethűség.

Mi várható a játékosértékelések terén?

Akár csak az aktuális FIFA producereit, minket is folyamatosan érnek kritikák a játékosértékelések kapcsán. A SzilardK’s OTP Liga idén is szeretne kedvezni minden megszállott foci drukkernek és rajongónak. Azonban a csapatok értékei összhangban kell legyenek az NB1 többi együttesével és a nemzetközi porondal egyaránt. Természetesen sasolni fogjuk a hozzászólásaitokat és a beérkező leveleket. Igény szerint igyekszünk módosítani is akár.

Lehet majd karrier módban is játszani?

Igen. Sok-sok évvel ezelőtt az első magyar vonatkozásó tartalmak tekintetében is mindig középpontban volt a karrier játékmód. Természetesen idén is használható lesz a bajnokság ebben a játékmódban.

Amennyiben további kérdésetek van a SzilardK’s OTP Ligával kapcsolatban ne habozzatok! Írjatok a cikk alatti hozzászólás mezőbe vagy keressetek meg minket facebook-on.