FIFA 14 Launch Party

Szeptember 27-én este 18 órától várunk minden vérbeli FIFA rajongót az óbudai Eurocenter mozi legnagyobb termébe. Az este folyamán lehetőség nyílik az elmúlt 20 év minden EA SPORTS FIFA játékának kipróbálására. Akiknek még ez sem lenne elég lássuk a részleteket mi várja azokat akik ellátogatnak majd a rendezvényre.

Az eseményt egy rendhagyó “keynote” előzi meg, ahol a magyar FIFA közösséget képviselő EuroFIFA szerkesztői beszélnek az elmúlt évről illetve a következő szezont érintő újdonságokról és szolgáltatásokról. Többek között szó esik majd az első magyar online bajnokságról, a FIFA Arénáról és nem utolsó sorban az OTP Ligáról. Ezen kívül az Űberkonzol csapata is bemutatkozik a FIFA rajongóknak egy nem mindennapi bejelentéssel.

A helyszínen kipróbálható és megvásárolható lesz az EA SPORTS FIFA 14 videójáték illetve sok más Microsoft Xbox360 cím is. A Microsoft egy külön standdal készül az eseményre, ahol a legújabb játékok közül válogathatnak majd az érdeklődők.

Nem szabad megfeletkezni az éves versenyeinkről sem. Az év első offline megmérettetésére is sor kerül. Az első helyezett egy FIFA 14-el lehet gazdagabb az Überkonzol jóvoltából. A verseny tisztaságáért pedig az EuroFIFA FIWC játékvezetői felelnek majd.

Akik esetleg alul maradnak a küzdelmekben se keseredjenek el. Keressük az ország legelvetelmültebb virtuális labdazsonglőrjeit, akik a játékba épített mini-játékok abszolút királyai. Természetesen az elsőket itt is bőségesen megjutalmazzuk.

Helyszín: Átrium Eurocenter Sony Mozi
Cím: 1032 Budapest, Bécsi út 154.

Kapunyitás: 17:45

Programok:

18:00 – EuroFIFA Keynote – Bemutatkozik a magyar FIFA közösség
– szezon értékelés, új illetve megújuló szolgáltatások, magyar online bajnokság, offline versenyek
– Magyari Gábor – EuroFIFA
– Szikra Balázs – EuroFIFA
– Zellei Péter és Havasi Imre – OGR
– Eszterhai István – Überkonzol
– Zajácz Dávid – Átrium Eurocenter Sony mozi

18:30 – Bemutatkozik a FIFA 14 az ország legnagyobb mozivásznán!
– újdonságok és régiségek

19:00 – Versenyek,bemutatók, játékok
– Microsoft Xbox360 Line-Up
– EuroFIFA 1v1 és 2v2 Knock-Out
– FIFA minijátékok és sok más érdekesség

19:15 – 20 év FIFA legendái: Interaktív Kiállítás
– Megnyitja: Káldi Bernadett – kurátor – BKF Design és Művészetelmélet szakos végzős hallgató
– Lehetőség lesz kipróbálni a kiállított játékokat!
– Rendhagyó FIFA Kvíz!

23:00 – Eredményhírdetés és zárás