FIFA 14 LaunchParty@Átrium Eurocenter

2013. Szeptember 26. Piros betűs ünnep a FIFAFejek közében, hiszen ezen a napon jelent meg az új generáció érkezése előtti utolsó FIFA. Az ünnepet az Átrium Eurocenter Sony Moziban, az Überkonzollal és az OGR szerkesztőivel töltöttük, valamint egy csoportnyi elszánt FIFA-játékossal.

A Lurdy Ház után egy újabb mozi termet vett be az EuroFIFA csapata után. Miután mindenki kényelmesen elhelyezkedett, elkezdődhettek a hivatalos részek. Az EuroFIFA részéről Magor és Théo tartottak előadást, az oldal elhelyezkedéséről az éterben, szerepünkről a FIFA világában és a jövőbeli rovatokról. Őket követte Havasi Imre az OGR és Eszterhai Istvá n az Überkonzol nevében.

A játékosok ekkor már fejben hangoltak a versenyre, így, egy rövid sorsolás után nem is várattuk őket. Nyolc csoportból a legjobb 16 jutott tovább az egyenes kieséses szakaszban. A mérkőzések alatt Théo és Havasi Imi az új játékról beszélgettek, amit Magor és Tyoma a nagy kivetítőn teszteltek. A figyelmünk főleg a Karrier mód és az új fizikai modellen volt, amiről megállapíthattuk, hogy a beharangozásnak megfelelően működtek. A nevezők közül többen is jelezték, hogy érezhető a változás ebben a darabban, amit az Ignite-generáció csak tovább fog fokozni.

A bajnokság mellett, a játékosok kipróbálhattak Kinectes játékokat is, valamint az Überkonzolnál beszerezhették az új FIFA-t, esetleg egy vadonatúj kontrollert is. Aki viszont ingyen szerette volna megszerezni az új kiadást, annak nyernie kellett a bajnokságban. Bónuszként, a FIFA 14 mellé járt egy sétarepülőzés is, ami további lendületet adott a játékosoknak.

A döntőbe végül Németh József és Durrant Nicholas jutottak be, s közülük Németh József került ki végül győztesen. Vele már több bajnokságon is találkoztunk, többek közt a lassan egy éve megrendezett BNV-s bajnokságunkon is, ahol második helyezést ért el. A trón viszont, ezen az estén, az övé volt.
Egy másik trónra is felülhetett egy király, mégpedig Novák Dániel személyében, aki a bajnokság utáni ügyességi versenyt nyerte meg és ezzel együtt egy 20 perces sétarepülést is.

A bajnokság végeztével elégedetten konstatálhattuk: Elkezdődött az új idény! Tartsatok velünk továbbra is!

 

602078_4949201066698_1955042921_n