FIFA 13: Te mit szeretnél?

Nemrég egy speciális cikk formájában taglaltuk, mik azok a játékelemek amiket szívesen látnánk a FIFA következő részében. David Rutter ugyan több interjúban említést tett egy több éves fejlesztési tervről, melynek most járnak a felénél. Mégis sokak tollat ragadhatnak akár már most, hogy elmondhassák mit szeretnének látni az idei évben.

 

 

A találgatások sajnos most is az egekbe szöknek. Sok helyen olvasni női ligákról vagy hajmeresztő játékmenetbeli változtatásokról. Kedvenc videójátékunk producerei természetesen ezekre mindne alkalommal hatalmas hangsúlyt fektetnek. Ezért elérkezett az idő, hogy összeállítsátok a saját kis listátokat: mit szeretnétek a FIFA 13-ban? 

 

 

Írjátok meg kéréseiteket az info(kukac)eurofifa.com e-mail címre, vagy a hír alatti facebook komment mezőbe. A legötletesebb vagy népszerűbb kéréseket összegyűjtjük és továbbítjuk az Electronic Arts kanadai stúdiójába. Lehet pont a Te felvetésed válik az egyik legemlékezetesebb pontjává a FIFA 13-nak.

 

 

Természetesen az EuroFIFA szerkesztői is összedugták fejüket és megkezdtük a találgatást, mi lehet a legvalószínűbb változás idén. A játékmenet tökéletesítése egy örök feladat a fejlesztőknek, függetlenül attól milyen videójáték folytatásáról beszélünk. Itt leginkább a ‘precision dribbling’ és az idén debütált védekezési mechanizmus terén várhatóak további finomítások. Az ‘impact engine’ sem maradhat ki a sorból. Elképesztően feldobta a játékmenetet az ütközésekért felelős alprogram beépítése a játékba. Reméljük idén ez mégmagasabb szintre lép.

Abban mindenki egyetért, hogy a FIFA 12 egy igazán stabil játék. Nem találhatunk benne olyan hibákat melyek játszahatatlanná teszik. Ezt termézetesen relatív megfogalmazásban kell érteni. Ugyanis az online játékmódban még mindig gyengéledik a játék. Ez köszönhető főleg a nagy érdeklődésnek, melyre az Electronic Arts nem készült fel elégendő technikai háttérrel. A tavalyi év végén eszméletlen sok szerverleállás és karbantartás történt. Talán ez az egyik mumusa a kiadónak, melytől idén reméljük örökre megszabadít majd minket. Reményeink szerint többféle online és offline játékmóddal is bővül a játék. Bár a FIFA Street kárpótolja a teremfoci szerelmeseit, mégis szívesen látnánka futsal visszatérését az anyasorozatba. Erre egyébként lehet, hogy nagy esélyünk van, hiszen a FIFA Street regularitását iletően egyenlőre nincsenek hírek. Illetve a futsal mérkőzések közben a konvencionális labdarúgás a jellemzőbb, mint a FIFA Street-ben látható utcai mozdulatok. A lista végére persze még érdemes odabiggyeszteni a Légy Játékvezető vagy partjelző módot vagy az élethűbb TV közvetítéseket. A körítés hiánya sajnos kopárrá teszi az amúgy igen élvezetes rangadók hangulatát a játékban.

 

Ragadjatok tollat tehát Ti is és írjátok meg nekünk a hír alatti komment mezőbe vagy a fent megadott e-mail címre, hogy mit szeretnétek látni az idei játékban!