FIFA 13: Gameplay videó

Javában tart a Gamescom és mivel a kiállítótérben nincs kamerázási tilalom rengeteg gameplay videó került fel az internetre a FIFA 13-ból.

Ahogy lenni szokott mindenki, akinek valamilyen képrögzítésre alkalmas eszköze van, egyből odaáll a kihelyezett konzolokhoz vagy számítógépekhez és veszi fel a videót, majd tölti fel az internetre. Ezeknek a többsége közszemlére tételre alkalmatlan a minősége miatt, azonban szerencsére van olyan videó, ami megüt egy bizonyos szintet és elég hosszú is.

KSIOlajidebt YouTube csatornáján fellelhető egy majdnem 11 perces videó, ami gyönyörűen végigvezet bennünket egy Kezdőrúgáson. Láthatjuk az átrajzolt, letisztultabb menüt, a mérkőzés előtti „Skill Gamebe” is betekintést nyerhetünk végül pedig egy Arsenal-Milan mérkőzést tekinthetünk meg.

Sajnos a kommentátorok új hangját nem élvezhetjük, helyette egy kis techno aláfestést kapunk. Aki nem díjazza ennek a zenei ágazatnak a művészetét, semmiképp se hagyja megtekintetlenül a videót, inkább kapcsolja ki a hangot.

Apróbb hibák még feltűnhetnek a játék egyes elemein, de ne feledjük ez nem a végleges verzió, ez nagyjából az a Demó verzió, amit szeptember 11-én mindenki kipróbálhat és a végleges verziónak nagyjából a 85%-os állapotát tükrözi.