FIFA 13 Bajnokság: Szabályzat

Elkészült a szabályzat a március 23-24-én, a Lurdy házban megrendezésre kerülő FIFA 13 Bajnokságra. Az alábbi cikkben egy kivonat található, a részletes dokumentum elérhető pdf formátumban: FIFA 13 Bajnokság szabályzat

 1. A mérkőzések időtartama: 2×4 perc
 2. Nehézségi szint: Legendás, Sérülés: Nincs, Kezezés: Kikapcsolva
 3. Döntetlen esetén hosszabbítás nincs
 4. A mérkőzés kezdete előtt minden résztvevőnek 2 perc áll rendelkezésére, hogy
  – kiválassza a csapatát
  – a játékba épített taktikai beállítások közül válasszon
  – összeállítsa a játék adatbázisa alapján a kezdő csapatot
  – igény szerint módosítson a játékvezérlő beállításain
 5. Mérkőzés közben a játékosok cseréje nem engedélyezett. Ez alól kivételt képez az a résztvevő, akinek csapata kiállítást kap a virtuális játékvezetőtől. Ebben az esetben 1 db cserére van lehetőség a vétkes oldalon
 6. Minden mérkőzést a játékban alapértelmezettként megadott TV közvetítés vagy Távoli kameraállásból kötelező játszani. (Amennyiben a résztvevők a játékvezető meglátása alapján nem tudnak megegyezni a beállításokkal kapcsolatban, a játékvezető dönt a használatos kameraállásról!)
 7. Döntetlen esetén büntető rúgásokkal dől el a végeredmény, melyet a valós játékvezetők felügyelete mellett kell végrehajtani.
 8. Fantázia csapatok (Világ11, Klasszikus11) nem választhatóak!
 9. A jelen szabályzatban feltűntetett beállításokon kívül, a FIFA játék gyári beállításait kötelező használni. Különös tekintettel a taktikus védekezésre.
 10. A mérkőzés nem állítható le a valós játékvezető engedélye nélkül. Technikai probléma esetén (fagyás, hibás játékvezérlő vagy csapat keret) a játékos köteles jelenteni a kijelölt játékvezetőnek a mérkőzés kezdete után. Ennek elmulasztása során az aktuális félidő lejátszása kötelező és az elért eredmények véglegesek.
 11. Amennyiben a résztvevő nem vesz részt hivatalos mérkőzésen, köteles a kijelölt játékterületen kívül tartózkodnia. Ennek elmulasztása a versenyből való kizárást vonhatja maga után.
 12. A helyszíni regisztráció 9 órától 10 óráig tart. Ez idő alatt lehet átvenni a sorszámozott karszalagot a jegy felmutatásával.
 13. A verseny napján 8 órától lesz lehetőség jegyet váltani a KonzolBázis üzletében a készlet erejéig (max. 1024 fő)

A szervezők fenntartják a jogot a szabályzat módosítására. Ezeket a módosításokat az EuroFIFA oldalán, illetve Facebook oldalán/csoportjain keresztül közli a résztvevőkkel, illetve a verseny ideje alatt bemondásra kerülnek.

A részvétel 1500 forintba kerül, ami tartalmaz egy mozijegyet, amivel egész nap korlátlan számú film tekinthető meg, egy ajándékcsomagot a szponzorok felajánlásával, közte egy Hell energiaitallal. Részletek a jegyvásárlásról