FIFA 13 Bajnokság a Lurdy-ban

2013 március 23-24. hétvégéjén kerül megrendezésre az idei év első nagyszabású FIFA 13 bajnoksága a KonzolBázis.hu jóvoltából. Ahogyan azt megszokhattátok az EuroFIFA A Magyar FIFA Közösség végzi majd a lebonyolítást, ezzel is garantálva a sportszerűséget és nem utolsó sorban a minőséget. Lássuk tehát a legfontosabb információkat!

A rendezvény helyszínéül a tavaly ősszel debütált MiMozink előtere és egyik vetítőterme szolgál. Most mégtöbb játékállás áll majd rendelkezésre, így az esetleges várakozási idő a mérkőzések között lecsökkenhet. Legutóbb a jól bevált karszalagos rendszer ezúttal is visszatér az arénába. Theó és Magor godoskodnak majd a megfelelő információ áramlásról.

Regisztrálni reggel 9 órától lehet majd az erre kijelölt regisztrációs asztalnál, ahol a versenybíróság információs szolgálatot üzemeltet majd a verseny teljes időtartama alatt. Szeretnénk kérni minden résztvevőt arra, hogy mindenképpen hozzák magukkal sorszámozott jegyüket és személyazonosításra alkalmas dokumentumukat. A sorsolást számítógép végzi majd, ezáltal az érkezési sorrend nem számít. Fontos tudnivaló azonban, hogy 10:00 után a versenybíróságnak nem áll módjában érvényesíteni a nevezéseket.

Nyeremények tekintetében a szervezők nem fukarkodtak az ajándékokkal. Az 1500 forintos nevezési díj mellé mindenki egy, a támogatók által összeállított ajándékcsomagot kap, melyben egy Hell üdítőital is megtalálható lesz. Valamint egy darab mozijegyet, mely egy tetszőleges film megtekintését teszi lehetővé a nap folyamán. 2013 első offline FIFA 13 bajnoka 50 000 forintal térhet majd haza a KonzolBázis.hu jóvoltából, illetve egy csak az erre az alkalomra, az EuroFIFA által készített egyedi aranyéremmel a nyakában. Az idei év első versenyére való tekintettel nem szeretnénk az ezüst és a bronz érem birtokosait sem kihagyni a sorból. Az érmek mellett, a második helyezett egy 2 fő részére szóló sétarepülés büszke tulajdonosa lehet és a Dunakanyar fölött ünnepelheti meg győzelmét legnagyobb rajongója társaságában. A bronz mérkőzést is megéri majd teljes erőbedobással játszani, mivel az egyedileg készített bronz érem mellett, 2 órás járéklehetőséget kap a dobogó legalsó fokára lépő játékos, akár egyedül vagy társaságban egy igazi mozivásznon nyomulhat majd kedvenc játékaival.

“Ha egy foci rajongó csapata megnyeri a bajnokságot, akkor az kikapcsolja a PlayStation-t.” – tartja az örökzöld mondás. A Magyar Labdarúgó Szövetség több jelenlegi és múltbéli futball legendával várja az igazi rajongókat. Egyelőre maradjon meglepetés kik is érkeznek majd pontosan a helyszínre. Mindenképpen megéri majd néhány szót váltani hazánk legjobbjaival, akik maguk is rajonganak a FIFA sorozatért.

Mérkőzésre várók és a foci iránt nem feltétlen érdeklődők számára mindkét nap felejthetetlen programokkal készül a Juventus Rádió a helyszínen felállított színpad segítségével. Lesznek ügyességi és kvízjátékok is, melyekre megéri majd benevezni a tömérdek nyeremény miatt. Itt még nem ér véget a lehetőségek listája, ugyanis a PC GURU és több kiadó összefogásának köszönhetően 2013 legjobb játékai is kiállításra kerülnek. A kiállított konzolokon kipróbálható lesz majd a Gears of War, Tomb Raider és sok más meglepetés cím is.

Információk a jegyvásárlásról