FIFA 12: Winter Cup I. Győztes

Kicsit fagyosan indult az EuroFIFA Online Bajnoksága. Voltak még gondok a motorral illetve a nevezők sem mindig tudták pontosan hogyan írják be eredményeiket. Mára azonban mondhatni minden zökkenőmentesen fut. Partnerünk a BearDev és az EuroFIFA Project programozói a napokban stabilizálták a helyzetet. Ezért itt az ideje az első hivatalos EuroFIFA Téli Kupa győztesének a kihírdetésére.

Fontos megjegyezni, hogy ennek a kupának jelenleg nincsen tárgyi nyereménye. Azonban maga a bajnokság a magyar profi FIFA játékosok krémje részvételével zajlott. Az első forduló meg mindenki számára hozta a papírformát. Szinte mindegyik profi játékos továbbverekedte magát a második fordulóba. Itt már kicsit melegebb volt a helyzet Csaszi számára, aki most PlayStation 3 konzolon próbálta leiskolázni a mezőnyt. Ördögi terveinek azonban realmarci vetett gátat. Egy 2-1-es győzelemmel a madridista juthatott tovább. Csoki az elődöntőben találkozott ReDw1nG-el, aki 2-0-ás győzelemmel ütötte ki a tavalyi FIWC győztest. Az idén egyébként remekül muzsikáló UVB most nem képzett akadályt az árnyékban megbújó realmarci számára. Az elődöntőben 2-0-ás ragyogó teljesítménnyel mehetett tovább a tehetséges játékos.

A döntőben így egy igazi PC vs. PS3 párharcnak lehettünk tanui. ReDw1nG az eddig tőle nem igazán megszokott platformon sikeresen bezsákolhatott 1 pontot. Ennek ellenére realmarci megállíthatatlan diadalmenetének ez sem jelentett akadályt. Végül 1-2-es győzelemmel Brád Márton aka realmarci vitte haza az EuroFIFA WinterCup I. PS3 aranyérmét.

 

A győztes:

Brád ‘realmarci’ Márton

Gratulálunk!

 
Az ágrajzot és az eredményeket ezen a linken tekinthetitek meg. Amennyiben kedvetek támadt nektek is harcba szállni a bajnoki címért, itt jelentkezhettek további bajnokságainkra.

1onlinekupanew 311x243