FIFA 12: Ultimate Edition

Bizonyára sokatokban felmerül a kérdés, mikor játszhattok majd elsőként a játékkal? Illetve az igen nagy játékosok már tűkön ülve várják a legjobb előrendelési ajánlatokat, hogy elsőként kapják kézhez a FIFA sorozat 12-es számmal fémjelzett darabját. Jelen cikkünkben egy igen jó ajánlatot olvashattok!

Az ezévi játék igyekszik minden olyan stratégiai eszközt a kezetekbe adni, amivel a legjobbak lehettek. Azok, akik a napokban kívánják előrendelni a FIFA 12 játékot egy felturbózott csomagot kapnak az alapjátékon kívül. Ez sajnos egyelőre még csak az Xbox360 és PlayStation 3 tulajdonosoknak nyújt egy kihagyhatatlan lehetőséget. Aki tehát megrendeli a FIFA 12: Ultimate Edition-t, összesen 24 darab “Arany Paklit” kap ajándékba 6 hónapon keresztül (havi 4 csomag), hogy felépíthesse saját álomcsapatát a FIFA 12 Ultimate Team kiegészítésben. 

FIFA 12

Minden kártyapakliba belekerül 12 darab különböző extra, melyek lehetnek játékosok, stadionok, menedzserek, edzők, fittséget vagy gyógyulást elősegítő kártyák, labdák, mezek vagy logók. Az arany csomagok 75+ értékelésű játékosokat fognak tartalmazni egy plusz ritkaság mellett. Ezek a ritkaságok lehetnek kivételes képességek, hosszabb szerződések vagy a legkeresettebb játékosok. Azok akik már játszottak az Ultimate Team kiegészítéssel nem sok újdonságot fognak tapasztalni ezekben a csomagokban. Mivel jóformán egy amúgy is megvásárolható Arany pakli büszke tulajdonosai lesznek. Természetesen azoknak akik egyébként is szeretnek pénzt fektetni álomcsapatukba igazán jó ajánlat lehet. Így legalább 6 hónapig nem kell törődni az újabb csomagok beszerzésével. 

A FIFA 12 így sokminden téren hoz igazán forradalmi újítást. Előző cikkjeinkbe már említettük a vadonatúj ütközési rendszert, amely lehetővé teszi majd számunkra, hogy minden apró rezzenését érezzük a játéktérnek és ezáltal az egyes szituációkból a legkülönféle módokon jöjjünk ki.

Érdemes figyelni tehát oldalunkat a következő időszkabna. Igyekszünk az E3-ról is a lehető leghamarabb beszámolni nektek. Jelenleg az említett FIFA 12: Ultimate Edition játék magyarországi forgalmazásáról nincsen adatunk, azonban rendkívül olcsó áron az alábbi linken előrendelhető a britt verzió. Ami természetesen tartalmazza majd a magyar nyelvet is. Talán azzal a különbséggel, hogy a kézikönyv Vilmos Herceg nyelvén szól majd hozzátok.

>>FIFA 12: Ultimate Edition ELŐRENDELÉS<<