FIFA 12: Trükkös videó

Nemrégiben örömmel számoltunk be kedvenc labdarúgó videójátékunk következő részének a demójáról. Az első nehézségek után szerencsére mindenki sikerült több-kevesebb sikerrel elindítania a több mint 1 gigára hízott bemutató verziót. Hatalmas öröm volt szerkesztőségünk számára olvasni a véleményeket és tapasztalatokat a játékkal kapcsolatban. Mostanra már mindneki tudja, mi a dörgés FIFA téren!?

Az idei demó igen jól sikerült. Külön öröm az ürömben, hogy egy teljes mérkőzést is végigjátszhatunk, még akkor is ha az csak 2×3 perc. Ezalatt az idő alatt a játék legnagyobb újításait mindenképpen megtapasztalhatjuk. Az impact engine majdnemhogy tökéletesen működik ebben a verzióban. Természetesen a végleges változatban még ennél is jobban teljesít majd. A különböző trükkök és a játékban lőhető elképesztően extrém és technikás gólok gyökeresen megváltoztatják és soha nem látott magaslatokba emelik a játékélményt. Idén már nem kell nagymenőnek lenni ahoz, hogy valaki egy izgalmas mérkőzést játszon, gyönyörű gólokkal. A mesterséges inteligencia egyébként a lehető legegyszerűbb formában szerepel a játékban, hogy minél több gól szülessen. Ezért ha valakinek problémája akadna a számítógép reakcióival, az biztosan nem fog csalódni a végleges verzióban. A védekezésre sokan panaszkodtak egyébként, ezért egy külön opció lesz arra, hogy a régi védekezési rendszert lehessen használni offline mérkőzésekre. Bár szerintünk, a vadonatúj védekezési rendszer sokkal élethűbb és igazságosabb mint az előző…

A következő videóban egy kisebb összeállítást láthattok arról, mégis milyen gólokat lehet lőni a játékban egy kis gyakorlás után. Lélegzetelállítóan nagyszerű az idei játék!